Mimti ozlmakdmr Ben bu horlama için kullanılan burun bantlarından kullanmaya başladım bu hafta☺️ Gece uyumadan takıyorum. Bimde satılanlardan aldım. Biraz olsun rahat ettim☺️
zcelik ozlmakdmr keşke sadece tıkanıklık olsa, alerjik rinitim var gebelikte daha da arttı, burun akıntısı, kesilmeyen arka arkaya hapşırmalar, tıkanıklık, kaşıntııı. Çok zor 😥
ozlmakdmr Minnakkannesi yaa ben sordum eczaneye hamilelerin kullanması sakıncalı dediler burun spreyi için deniz suyu önerdiler oda bir işe yaramıyor 🤦♀️
Busraca Deniz suyu spreyi doktor tavsiyesi ile 37. Hafta oluyoruz ve başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum ama sprey iyi geliyor
miniksevdamm zcelik of maalesef bnde damla bile vermiyorlar bahar alerjim var benim de doğal yöntem yok mu ya
Minnakkannesi ozlmakdmr bilmiyorum 8 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ki doktorum da yazmıştı bana ilk gebeliğimde de kullandım içinde zararlı ne olabilir ki
zcelik miniksevdamm valla canım 12. Haftamdan beri düzenli ilacımı kullanıyorum doktor kontrolüyle takibiyle tabi. İlaca rağmen bırakmıyor peşimi, ki ilaç da çok etkili bişey değil gebelikten dolayı
Serpil-3 ozlmakdmr var ben en başından beri yaşıyorum ve 32. Haftadayım hala devam ediyor en son çare burun bandı aldım her gece takıyorum ohh dünya varmış nefes alabiliyorum artık bimde de var eczanede de ikiside güzel
Serpil-3 ozlmakdmr valla bence de dene sprey vermiyorlar serum fizyolojik o da bi işe yaramıyor tek çare bunu buldum ben
Aysenur3 ozlmakdmr Tikaniklik da oluyor ama en cok başından beri kuruluk burnum vucudumun kurumasi gibi kuruyor o yuzden de arada bir tek burun deliginde tikaniklik da oluyor
Anesanne Peki gebelikte alerji ilacı kullanılıyor mu? Tam alerji mevsimi geldi benim de hapşırmalar başladı. Haftaya kontrolüm var doktoruma sorucam ama konusu geçmişken size bi sorayım dedim
ozlmakdmr Anesanne doktor kontrolünde kullanılıyor diye biliyorum bende ama doktoruna danışman lazım.