tugce1003 @Tazebirannecik benimde bulantım haftam ilerledikçe artıyor. Hiç çıkarmadım ama öğürüyorum anca. Önceden açken oluyordu şimdi tokken de oluyor 😂😂
Tazebirannecik tugce1003 daha devam eder benm 14-16 da azalmıştı baya ama 20. Haftamdayız hala bile bazen bir anda oluveriyor 🙊🥰
Littlespy Tazebirannecik tam 18 bugün💙💙💙 2 3 gündür minik pıtpıtlar hissediyorum inşallah oğlumun hareketleridir diyorum 😃😃
Zehra-Arda Tazebirannecik 27+4 zaman geçmek bilmiyor çarpıntılar nefes darlıkları rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah miniklerimizi
MDT tupmideligebe şuan benimki içeride parti veriyor. Her gece en az 1 saat partimiz var ve uyutmuyor. Çok değişik bir his. 🥰
Nrdn_1996 Mervehalit aynı durum bizdede mevcut benimde oğluşum olucak inlsh bizde çok hareketliyoz yüzünü gostermiyo haretinden dolayı benim oğlumda ultrasyonda bile hareket halinde doktor yetisemiyor hızına haftamzda aynı bende 31 .5 deyiz
Mervehalit Nrdn_1996 doktor ultrasonla karnıma bakıyor doktorun bastırdığı yere tekme atıyor😁bende rahatıma düşkündürüm sıkıntıya gelemiyor diyorm bnm oğlum aynı annesi😅😂