hazaltolga1 Fehime16 hatırladım tabikii 🥰 oy maşallah 🧿 büyüdüler artık bu ayda 1 kontrol çok uzun yaa 2 haftada 1 olsaydı keşke 🥺 bende pazartesi gidicem çok heyecanlıyım 😍
Fehime16 hazaltolga1 ahh kuzum bende öyleyim evemi alsak sürekli bakarız diyorum 🤣 ay az kalmis sabret çünkü çok güzel karsiliyo seni emin ol hadi hayırlısı bakalım güzel sonuçların olsun canım rabbim nazarlardan korusun😍😍🥰
elifemirasaf hazaltolga1 mide yanması ilkinde son aylara doğru olmuştu doktorum soda içmemi söylemişti deneyebilirsin
Fehime16 hazaltolga1 evet az kaldı yarın kavusucan hadi bakalım hayırlısıyla inşallah saglikli güzel pozlar verir tatlı bıdık 😍
hazaltolga1 Fehime16 gittim kuzum maşallah büyümüş inanamadım 😍 10+3 deyiz normalde 10+5 çıktı ultrasonda
Lilayla Kzlar bende 9+2 oldum. Randevum 27 Mayıs ta çok merak ediyorum cinsiyet belli olur mı acaba diye :) mide bulantısı kaşık ve bel ağrısıyla geçiyor günler idare ediyorum işte
Fehime16 hazaltolga1 oy masallaahh bidiga çok sevindim yavrum 🧿🥰 nasıl ama artık tam ayırt edebiliyosun dimi çok güzel oy yerim onu tatlı bıdık ayy çok mutlu oldum cookk 😍😍
Fehime16 hazaltolga1 ahh yerim ben onu kurban olduğum 😍😍😍 rabbim nazarlardan korusun ben de coskuluyum valla gördüğüm için minik bacaklı şey 🤣
hazaltolga1 Fehime16 hahaha dimii bende nasıl mutlu oldum 😍 2 hafta sonra ikili taramaya çağırdı doktorum
Fehime16 hazaltolga1 bende bayramdan sonra gitcem ikili tarama yavrum güzel sonuçlarimiz olur inşallah 🤲🤲