Melikecelalimdenizim elfelf00 valla bence daha iyi canim otobüsle hiiiç uğrama çevirme de söylersin toplu taşıma kullanmıyorum bu dönem de diye çok tehlikeli bide randevu belgen varsa bence bir sıkıntı olmaz bende kullanmıyorum toplu taşıma
Demetslt Melikecelalimdenizim şuan yoldayım muayeneye gidiyorum polis noktasında randevu bilgilerimi gösterdim birşey demediler
Gizem19 Melikecelalimdenizim Ben doktordan randevu kağıdı da istedim fakat vermediklerini yanıma doğumla ilgili belgelerimi ve kimliğimi alirsam kimsenin birşey demeyeceğini söyledi mecburen o şekilde şansımı deneyeceğim nst kağıtlarını flan alırım artık
Melikecelalimdenizim Gizem19 bende öyle yapicam.canim alamazsam zaten karnımız burnumuzda bisey olmaz o kağıtlarda yeter diye düşünüyorum
Melikecelalimdenizim hiraselesra kuzu al bütün kağıtlarını çok yola başka çaremiz yok hamileyiz zaten nereye gidebiliriz şu durumda bende alamazsam öyle yapicam napiyim artık
Mom54544 Melikecelalimdenizim İlk defa devlete gideceğim ayın 5 inde randevum iptal edilmedi halen hastaneyi aradım gelebilirsin pol. Çalışıyo dedi 155 i aradım cevirmelerde MHRS randevumu gösterip gecis sağlayabiliyormuşum öyle dediler
RzyD MHRSden 11 mayısa randevu görünüyordu almıştım şimdi iptal hekim poliklinik bakmayacaktır diyor hastaneyi aradım mesaj geldi mi diyor başka yere yönlendiriyor açmıyorlar yaşayan var mı Ankara Şehir hastanesi
Melikecelalimdenizim RzyD yok canım benim eskisehir sehir hastanesi bende arayip sorucam polikinik açık mı acil bisey yapmaz ki bize muayne oluyoruz biz konuşuyoruz doktorumuzla bakalım ne olucak
Bervinnur MHRS mobil indirip ordan sıra alabilirsiniz kontrol amaçlı olduğu içim farklı doktora da gidebilirsiniz 🥰🌺
Melikecelalimdenizim Bervinnur tamam canım çok sağol bende var indirdim ama hiç bir doktoru göstermiyor 182 i aradım kendi doktorum yok halbuki orda hastanede yerinde kapalı gözüküyor muayenesi randevusuz gidince alıyorsun sıra bekliyorsun eğer başka doktor var sa da onu alırım artık muayne anlatırım durumu