Durunbigeldim annebali12 ya bende bundan endişelendim arayıp sorucam umarım bilgi verirler. Bizden 600 istediler
annebali12 Durunbigeldim sor ama sana şu kadar dk sürer demezler bence. Kafalarına estiğine göre 600 lirada az değil yani boşa gitmesin iyi araştır bence
mineu8 Durunbigeldim sehir hastanesinde perinatoloji yapti yaklasik 45-50 dakika kadar surdu 2-3 sayfalik bir rapor ve yakalayabildigi pozlarda ultrason fotosu verdi 🙂
Durunbigeldim annebali12 aynen işte bu şehirde yabancıyım istanbuldan geldim çok bilgim yok bakalım soruşturucam
Ozlem23 Durunbigeldim periontolog yaptı yarım saat civarı belkide daha fazla surmustur üç farklı yere gitmiştim ikisi CD verdi hepsi resim verdi
Happyasya Özel klinikte perinatoloğa yaptırdım. 45-50 dk sürdü ben sıkıldım doktor sıkılmadı. Rapor kağıdı verdi 5-7 sayfa kadar, cd verdi. Parasına değdi 🙏herşeyden önce içime sindi
blue5 Durunbigeldim devlette yaptirdim 10 dk sürdü özele gittim yarim saat civari perinatolog yapti ikisini de.
Tugba__- Durunbigeldim Radyoloji uzmanı baktı 30 dakika sürdü cd iki resim ve rapor verdi memnun kaldım
Asil_Egem Durunbigeldim radyoloji 35 dakika felan sürdü CD aldım rapor verdi bide ultrason foto verdi
Feridee1 Durunbigeldim biz Küçükköy başarı hastanesinde yaptırdık 500 TL ye doktor Salim beye yarım saatten fazla sürdü CD ve bi tane de renkli yüzünü gösteren fotoğraf verdi biz memnun kaldık
Shnern Durunbigeldim 45 dk yada 1 saat sürmüştü radyoloji uzmanı bakmıştı oğlumda bayada iyiydi memnun kaldım
Hatice-93 zeytinkiz birsey sorabilir miyim direk perinatoloji ye mi randevu aldınız gittiniz umraniyeye yoksa önce muayene edip öyle mi randevu veriliyor
zeytinkiz Hatice-93 kadın doguma gitmeniz gerek perinatolojiye gidicem diyin aebebını sorıyo muayene ediyor sonra sistemden yeşil alan acıyor siz perinatolojiye randevu alabiliyorsunuz ama kadın dogum onay vermezse perinatolojiye randevu alınamıyor.
Tweety1 Durunbigeldim bende ayın 7 snde aldım perinotolojiden yaklaşık 1 saat kadar sürüyormuş artık gidince öğrenicem canım 🙂
cgdm-trzi Durunbigeldim 30 dk sürdü perinatoloji uzmanı baktı hem renkli ultrason görüntüleri hem de cd verdiler. Her yerine baktı uzun süre görmüş olduk oğluşumuzu 👼🏻💙🌸