Esmaaa Güzel anneler yada anne adayları Beşik olarak park besik alacagim kesn olarak.bursada oturuyorum.kirikkale memlketim.her yerde kullanima uygun ve evdede kiraci olarak yerim olmadgindan daha mantıklı geldi.ama markasina karr veremedim.ya beneto park besk yada pierre cardin.benetoya renginden daha yakinim.kullanicilar bi fikir verin🤔 2.sorumda travel sistem bebek arabasi cok guzl havali duruyo ama katlandginda da yer kapliyo.arabann bagajini kapliyo diyebilirm.birde baston arabalar var katlaninca inceliyo.dedgim gibi arada memlkte bebekle gideblirm eşimsiz.bastonlar da ucuz gibi duruyo iste kafam karisti.baston olarak benetoyu pk ovmediler parca sıkıntısı oluyomuş.chicco deniliyo kullananlar bi yardimci olabilirmi.birdee puset mecbur alcam oto koltukda olanlardan.bebek arabasindan ayrida alabiliriz.ya travel sistem yada baston araba.siz ne aldiniz memnunmusunuz.hakkinizi helal edin uzun oldu.bnm gibi herkese bi fikir olur .
Goncagp Eğer maddi olarak bi sıkıntın yoksa beneto alma derim bende baktım ama bebek için hiç konforlu değil hatta araba ve beşik seti alacaktım vazgeçtim 😊 chicco nun hem baston hem travel seti var ben onu aldım kullanmadım ama içime sindi öneririm :)
Esmaaa Maddi olarak cok yukari cikamiyorum aynen .ama chicco nun bastonu alabilirm canm.kafam karisik biraz Goncagp
Goncagp İkinci el satan sayfalar var alıp kullanmamışlar mesela ya da teşhir ürünü tarzında o sayfalara bakıp beğendiğiniz arabayı yarı fiyata hatta üçte bir fiyata alabilirsiniz tabi sıfır almak istiyorsanız değerlendirmeye gerek Yok
Goncagp Chicco trio sprint tavsiye ederim baston ve travel olarak kullanılabiliyor aynı zamanda joie litetrax 3 çok hafif muazzam kullanışlı bir araba kesinlikle pişman olmayacağınız ürünler bunlar bence