Deniztrn ilk özel hastaneye gittim biri çıkmadan biri giriyordu aynı zamanda hekim ultrason muayenesi bilgisi haricinde bilgi vermiyordu kısacası özel demeye bin şahit isterdi o sebeple bıraktım. Yaşadığım yerde seçenek olarak devlet kalmıştı hiçbir doktoru tanımiyor öneri almamıştım devletten ama isimine göre randevu aldım çok memnun kaldım işte bu dedim devlet ön yargımi kırdı malesef onunda tayini çıktı 😔 önerilen farklı bir doktora gittim devlette yine ne oldu ne bitti ne zaman muayene oldum ne dedi anlamadan odadan çıktım hem hızlı konuşuyor adapte olamıyordum hemde detaylı ultrason içinde 2 hekim önerdi 2 farklı ilde ben belirttiklerinden birine buraya gitmem daha kolay olur dedim o diğerine gitmem için ikna etmeye çalıştı orada bi on yargı oluştu bende ☺️ sonra yakın bir ilde detaylı için perinataloga gittim üniversite hastanesi için çok memnun kaldım proftu ama ilgisi alakası bilgilendirmesi baya memnun kaldım ama randevu alınmıyor pandemi sebebi ile kayıt sırasında şansına kota dolmadiysa muayene olursun ve muayene için çok uzun süre bekliyorsun 😔😔 durumlar böyle olunca memnun olsamda bırakmak zorunda kaldığım veya memnun olmadığım için bıraktığım oldu şimdide başka birine gidicem genelde memnuniyet yüksek umarım bende memnun olurum ☺️☺️ eski bir hastane çalışanıyım hastanede açıkçası gerek kurumun gerek hekimlerin her yüzünü gördüm birde çalışan olunca aldığın hizmet çok farklı oluyordu şimdi belkide ondan memnun kalmıyorum bir çoğundan benim için olumsuz oluyor☺️☺️ biraz fazla uzun oldu ama detayı bu şekilde☺️☺️ teşekkür ederim umarım olur ☺️☺️