Tmerve hayır bide şöyle düşünüyorum ben eşimin ailesinde nasıl rahat edemiyorsam eşimde benim ailemin evinde rahat olmayabilir birkaç gün hadi neyse de yirmi gün annemin evinde bir hafta da kayınvalidemin evimde hem ben çıldırırırım hem eşimle rahat olamam. Beşiği ahşap aldım. Beşik mi ayarlayalım bi de gidersem. Bi de doğum doktorum memlekete gidersem doğumu başka ilde hastanede yapıyor anlaşması orada olduğu için. Hadi hastaneden çıktım geldim annemin evine. Birkaç günden sonra eşim başlarsa hadi bize de gidelim diye çıldırırım sanırım. Kaynanamla aynı şehirde olamamaydı ailem. Belki giderdim. Ama bu durumda ili aileyi idare edemem ya hep annemin evi ya kendi evim. İlk yirmi gün annem dursun sonra kaynanam gelsin sonra da tekrar annemi çağırıp bebeğe birlikte bakmayı düşünüyorum. Ama bulunduğum şehirde iki tane özel hastane var merkezdeyim dolarımda tecrübeli biri. Sadece hastane eski gibi ama doğum yapanlar memnun. Koşullar böyle olmasaydı yani özel hastane olmasaydı memlekete giderdim.