90816641 Merhaba herkese Umay isimli tanıdıklarınız varsa kız bebeklerde izlenimleri ne olmuştur . Bildiği olanlar paylaşabilirler mi ? Sevinirim 😊 şimdiden teşekkür ederim
metehaninannesiii 90816641 valla kuzenim kendisi istanbulda bilindik bir şirkette müdür kendisi parayı kırıyor kendisi hahahahah😂😂😂
Brcozkn 90816641 bu isim de çok öğrencim oldu genelde sessiz, konuşmayan, nazlı, kibar ve diğer çocuklar tarafından zorbalığa maruz kalmış hakkı yenilen tiplere denk geldim . bilemiyorum belki büyüyünce değişiyorlar müdür oluyorlar. 😊
Seymamisral 90816641 arkadaşm koydu bebeğine Zeynep Umay. Umay cennet kuşu demekmiş öyle söylemişti ama çok hoş bi isim bence..
MinikMucizeninAnnesi Benimde kızım olursa UMAY EVA olacak ☺️ Genel izlenimim çevremde gördüklerimde çok sakin bebekler ☺️
Mrs-Turkk Bir kızım olursa adını Umay koyucam dediğim isim.. vee hiç başka kız ismi düşünmediimm. Çook güzel birr isiimm kulağa hoş gelen zarif,kibarrr😍
Krtalzyn Bizde zeynep umay koyucaz inşallah ama çevremde kullanını görmedim çocukta nası bi etki yaratıyo bilemicem 😄
Aysenurogretmen Umay eski Türk toplumunda kadınların ve hamilelerin koruyucu anlamında bir tanrıçadır. Benimde bebeğimin ismi Umay olucak inşallah 🤟 Türkçü kardeşlerim selam olsun ❤️
gel_artik_bebegim 90816641 çevremde tanıdığım yok ama sanki bebek ismi gibi durmuyor bebeğe bence uygun değil tabi sizin çocuğunuz sizin tercihiniz sadece fikrimi söylemek istedim😊
Esrakocer 90816641 çok güzel isim bende Umay aybüke ve gökçen arasında kalmıştım :) Gökçen de karar kıldım ama Umay’ın anlamı o kadar güzel ki ❤️ Kesinlikle çok güzel bi seçim
almilaumay12 90816641 Kızımın ismi Umay Allaha şükür bebeklikte de mülayimdi şuan 1 yaşına girdik (Maşalllah) çok şükür yine mülayim sıcak kanli ve gerçekten Yuvamıza bolluk ve bereketle geldi yavrum.Adiyla uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah 🥰
Tuch Ben hiç karar veremiyorum ama yaaa 😔 Bi ismi sevinç olacak çünkü eşimin babaannesinin ismi çok istedi koymak bende tamam dedim ama bu ismi kimse kullanmayacak sadece eşim der bide babası heralde 😂