Kubosunyavrusu Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ? Kılo aldınızmı çatlağınız oldumu bebek hareketli hareketsiz nasıl gidiyor ? 💙💙💙💙 kızmı erkekmi beklıyorsunuz ismine karar verdiniz mi inşallah 🥰
birprensesvebirprensannesi Kubosunyavrusu Çok şükür iyi gidiyor ❣️ 29+4 uz ve 11 kilo aldım çatlak şuanlık yok baya korumaya çalışıyorum ne bulursam sürüyorum 🙈 Hareketleri gayet iyi elhamdülillah. Oğluşum olacak inşallah Yiğidimi bekliyoruz. ❣️
Aysekoroglu Kubosunyavrusu ikinci gebeliğim erkek olacak inşallah 28+3olduk çok hareketli maşallah kilo almadım aksine veriyorum
HafizeFatih Kubosunyavrusu 28+2 deyiz 5 kilo aldım çatlağım bacak içlerimde oldu sadece göbeğimde şuanlık yok inşAllahta olmaz oğlum olacak Rabbim nasip ederse adında Yiğit Efe hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah 💙🥰
Hippolyte_28 Kubosunyavrusu 28+3 olduk. 12 kilo aldım. Şükür şimdilik çatlak oluşmadı insallah olmaz da 😅😅 erkek bebis bekliyorum. Pek hareketli sıpam 💙💙
Kubosunyavrusu birprensesvebirprensannesi maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 💙🥰
Kubosunyavrusu Aysekoroglu maşllah Rabbim nazarlardan korusun bende 29+2 deyim biraz hareketleri azaldı bir iki gündür normalde aşırı hareketliydi biraz stres yapmıyor değilim 😊💙 dualarınızı bekleriz.
mrvgkd Kubosunyavrusu peki bebeğinizin kilosu nasıl? Ben 11 kilo aldım da böyle kilo almayanları görünce özeniyorum, maşallah.
Kubosunyavrusu HafizeFatih amin inşallah 💙🤲🏻🥰 çatlaklar için bol yağ kullan benim hiç olmadı yağdan mı bilmiyorum bio oil kullanıyorum
Aysekoroglu Kubosunyavrusu maşallah rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepimize yeri daraldığı için oluyormuş doktorum demişti ama hiç hissetmeden bir süre ya sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlesinler yada bana gel dedi
Kubosunyavrusu Hippolyte_28 maşallah saglıkla gelsin oğluşun canımm 🥰💙 benimde hiç çatlağım olmadı inşallahta olmaz.
Kubosunyavrusu mrvgkd ben 2.5 3 kılo aldım şimdiye kadar 29+2 yiz. Bebeğim 31. Haftalık uyumunda gidiyor dedi son kontrolde 1770 grammış biraz diyet önerdi bana nolur nolmaz diye 💙
halimeeeey Ayy benimde 30+0 bugün. 13 kilo kadar aldım. El bileklerimde ağrı var genelde uyurken oluyor ve çok uyuşuyor üstüne yatmadığım halde ya
Kubosunyavrusu halimeeeey Allah yardımcın olsun canım ya sabır 🤲🏻💙 en kolay gecen hamilelik bile zor bence Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Nazli_01 Kubosunyavrusu cok sukur ıyı gıdıyor bacak vede kalca agrılarım dısında 30+4 gunluk olduk bugun. Kızım olacak Allah kısmet ederse adıda Gökçe olacak ınsallah 💜 9 kilo aldım cnm sımdıye kadar hıcte catlagım olmadı masallah 🧿 kızımın da masallahı var tepık uzerıne tepık yıyorum 🤭
Kubosunyavrusu Nazli_01 oh maşallah ne güzel ismide çok güzelmiş Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh 🥰🤲🏻💙
Arifcaninannesi Kubosunyavrusu Oglum var 16 aylik 29+6 haftaligim 30 olucaz inslah metehanimiz geliyor sadece 1 kilo aldim oglum en son 27 haftalikken gittimde 1220 gramdi
gulben-26 Kubosunyavrusu 27+3 olduk bizde 🐣 1,5 kilo aldım henüz çatlağım yok inşallahta olmaz 🙏 Yiğit Ali’mi bekliyorum ve okuduğum kadarıyla iki Yiğit daha var grupta 😇
Alminanin_Annesi61 28+1 olduk cok şükür çatlağim olmadı şimdilik. +8kilo ile yola devam ediyorum bebişim kız hareketlerinin maşallahı var hele akşamları içerde parti veriyor😁 ismini Almina koyacaz inşallah ☺️
Demetslt Kubosunyavrusu Yarin 28 olucaz bizde 😊 şimdiye kadar 13 kilo aldim. Çatlaklar aldı başını gidiyor en çokta bacaklarımda var. Cok hareketliyiz Elhamdulillah. Kizim olucak Ebrar ismine karar verdik 😍
EcemUysal Kubosunyavrusu Çok şükür güzel gidiyor 29+1iz 4 kilo aldım oğluşum olucak adı Kuzey 💙 Hareketli bi bebek 😇
Hafissee Kubosunyavrusu 29 haftalıgız 1 kilo almıştım bir haftadır grip olmuştum onu atlattım şuan afedersiniz ishal oldum o aldıgım kiloyu da verdim galiba iştahım yok aksam yiyemiyorum delirecem cocuk aç kalıyo kesin . Catlamadım ama derdim bitmiyo
irorkay Hafissee 29 haftada bebeğiniz 1 kiloyu geçmiş olmuyor mu ki 🙇♀️ nasıl 1 kilo almış oluyorsunuz..
badeilemerve Kubosunyavrusu 29+3 ben de 10 kg aldım çatlak yok son zamanlarda en büyük sıkıntım kaşıntı ve midem. Bebişim hareketli bir kız 🐣 ismi de Bade olacak çiçeğimin 💛
Zeynep_18 Kubosunyavrusu 11 kilo aldım 30+1im erkek bekliyorum inşallah Halil ☺️ sadece popomda bi kaç çatlak var şuanlık hareketleri güzel maşallah
pitircikannesi1 Kubosunyavrusu 30+4 um kizim olacak cnm isim elisa düşünüyorum ama tam karar veremiyorum. Bebeğim akşamları daha hareketli. Hamilelik de iyi gidiyor şimdilik bir sıkıntımız yok. Çatlaklarım var ilk gebeliğim ikiz gebelik idi onda da vardı bunda da var