UralAybars0921 Kızlar 19. Haftadayım. Bebeğimin hareketlerini öğlenden sonra hiç hissetmedim. Yürüyüş yapmıştım ondan sonra tık yok. Normal mi ?
Nymphadoraa UralAybars0921 yorulunca bebek de çok hareket etmiyor. Uzanıp dinlenmeye başlayınca hareket etmeye başlar. Hafta olarak da küçüksünüz zaten benim 28. Hafta gibi düzene girmişti endişelenmeyin ☺️
nurbebek01 Bende öyleydim doktora sordum dedi 28 haftaya kadar fazla düzenli hissetmessin zaten dedi gun icerisinde kipirdama dahi olsa sıkıntı yok dedi bide çok yorulunca felan oynamıyorlar
UralAybars0921 nurbebek01 ayy hadi inşallah, sola yatıp çikolata yedim şimdi. Bekliyorum hareketlerini 😌
Civcivcikannesi Canim icinde bulundugu amniyon sivisi sallandikca beşik etkisi yaptigi icin surekli uyuyor. Ben 26+3 haftaligim gunduz cok nadir tık oynar. Ama gece olunca uzaninca beni uyutmaz.
UralAybars0921 Civcivcikannesi beşik olsun da uyusun, başka bir şey olmasın da 😍 inşallah öyledir, çikolata yiyip sonuç bekliyorum 😌
UralAybars0921 Nymphadoraa aslında biliyorum düzene girmeyeceğini ama nedense istemsizce panik yapıyorum 😂
UralAybars0921 EsmaVera iyidir canım merak etme, herkeste farklı oluyormuş. Ben zayıf hamile kaldım doktor ondan erken hissettin dedi. Sen de tez zamanda hissedersin inşallah