Happykariner öncelikle sana umut olması için yazıyorum ve Rabbimden dileğim bütün anne olmak isteyenlere versin inşallah 🤲ben bekarlığımdan beridir hiç düzenli olarak adet görmedim bir çok doktora gitmeme rağmen doktorum bekarken evlenince çocuğun olmaz deyip eve göndermiş düşün 18 yaşında ve çocuk delisi biri olarak bunu duydum tabi o zamanlar lise üniversite derken unuttum gitti bu arada hep kiloluydum hic zayıflamadim sonra 19 yaşında eşimle evlendik 2 aylık evliyken tedaviye başladık Gaziantep de en iyi özel kadın dogumculara gittim klomen verip zayıfla diyorlardı ve en son gittiğim bir doktor bana çocuğun olmaz dedi ve eşimle biraz zaman bıraktık daha sonra araştırmaya başladım tüp bebek için derken gittiğim doktor ne tüp bebeği sen adam akıllı tedavi görmemişsin ki dedi doğal yoldan olur dedi tabi biz şok 4 yıl sonra ilk defa güzel bir cümle duydum doktorumun ilk cümlesi pko hastaları asla klomen ile hamile kalamaz helede senin gibi ağır pko ise dedi ve ben 100 kilo idim doktorum hemen glifor 1000 ilaç femara +gonal f başladım Ve hemen rahim filmi çekildim doktorum aceleci biraz 😅😅canım doktorum benim daha sonra yumurta takibine gittik ben çok klomenle 1 tane bile gelişmeyen yumurtam 5 tane olmuştu sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve şuan 19 günlük olduk teyzesi çok şükür bu arada gilifor ilacı beni bir ayda 12 kilo zayiflatta ve bir aylık tedavi sonucu meleğim benimle öncelikle tüm isteyenlerin bebeği olması dileğiyle uzun oldu ama inşallah umut olur birine yardımcı olurum 💜💜