Madinanin-Annesi Son 13gunum.Kimler kac gunde?Ne yaptiniz bu zamana kadar?BUTONU BASAN OLDUMU?Ben daha bekliyorum😁Bebegim meyva olmayi birakti)))
Kbryagci38 Madinanin-Annesi son 11 bugün biraz kasılmalarım başladı inşallah devamı gelir ve doğururum
Madinanin-Annesi Kbryagci38 insAllah InsAllah sag salim gelsin🧿🥰Bende daha hic bir sey yok bekliyorum iste
Madinanin-Annesi Saziyeaykut-03 ya degilmi??)))bu cocuklara noldu boyle kimse gelmek istemiyor yerlerin sevmisler galiba😁Guzel bakmisiz demek.Sag salim doguralim InsAllah
Kbryagci38 Ps17 karnınız sert oluyor ve adet ağrısı gibi kasıklarda ağrı girip çıkıyor . Bazen bu yalancı sancı da olabilir bazende devamı geliyo işte doğum sancısı oluyor . Gerçekmi anlamak için bekliyorum artarsa hastaneye gidicem .
Mavisannesi2 Madinanin-Annesi son 17 yazıyor ama inşallah beklemez 17 gğn yoksa delircem artık doğsun bir an önce 😂😂
Ps17 Kbryagci38 adet ağrısı gibi ağrı benim de oluyor ama hani girip çıkma gibi değil . Böyle 10-15 dk boyunca belimde adet ağrısı ağırlığı gibi özellikle yatarken . Ama nişanım falan da gelmedi daha ilk doğum olacak o yüzden bilmiyorum hiç
Madinanin-Annesi Buketkucuk 38 haftada bebek icin bizim icin bilgi yaziliyor ya bak orda tam assagida