Nagisss 23. Haftalık hamileler durumunuz nedir ? Karnın alt bölgesinde ilk defa kısa süreli ağrım oldu yaşayanlar normal mi acaba
Beklenengungelecekse Nagisss bende de var sol alt kasığım baya ağrıdı geçer inşallah 🤲 5 dakikadır sürekli var adet sancısı gibi sende durum nedir ?
mervec Nagisss 29 haftaligm bende de oluyor gaz probleminden olduğunu düşünüyorum bebegin baskısı sonucu olduğunu düşünüyorum
Dilekkkk Nagisss ben 14haftalık gebeyim yaklaşık bi aydır çekiyorum kime gittiysem normal diyor devam eder diyorlar allah sabır versin valla insan pakolojisini çok etkiliyor
Onurebruberat Nagisss 21 haftalık hamileyim ama 1 hafta 10 gündür kramplarım çoğaldı birkaç gündür de yürürken sol tarafımdan ya da sağ tarafımdan kramp tarzı giriyor yürüyemiyorum resmen. Elimle ekliyorum o agrıyan bölgeyi tas gibi sertleşiyo canımı yakıyo
Yabrukus Beklenengungelecekse adet sancısı gibi normal sanırım canım bendede oluyor birkaç gündür herhalde rahimdeki bağlar genişliyor ondan magnezyum içiyorum biraz rahatlatıyo
Mervezngn Bende 18 haftalığım ayni agrı bendede var adet sancısı gibi ara ara vuruyo doktor magnezyum yazdı
Yabrukus Beklenengungelecekse yok bana doktorum 12. Haftadan vermişti canım rahim kasılmalarına iyi geliyormuş