Asyaerciyes Hafissee gidebiliyorsanız bir hastaneye gidin isali kesmek yanlış belki bağırsaklarınızda sorun vardır enfeksiyon mikrop aynısı başıma geldi doktor kesmemiz gerektiğini söyledi çok yanlışmış
Seda_nrr Hafissee 1 tk Türk kahvesi,Yarım limon sıkıp 1 tk toz şeker karıştırıp yiyebilirisniz tadı lezzetli oluyor korkmayın hiç :) anında keser yaptığınız karışımın yarısını yiyin kesilmezse bir saat sonra diğer yarısını yiyin
Kvsraykt Hafissee gerekeni yapmışsınız ama en önemli şey ishal olunca vücutta çok fazla su kaybı oluyor bu yüzden bol bol su içmeniz gerekiyor
Rabis01 Hafissee nar ekşisi yazan oldumu bilmiyorum ama yemek kasigini doldur ic hemen gecer canim cok etkili su icme ustune ama icersende asiri icme biraz dur sonra ic suyunu
Metehan_ve_annesi Hafissee geçmiş olsun inşallah hemen geçer. Bu arada bol su için,vücudunuz sıvı kaybetmiştir.🌼
Senemunlu Hafissee bana cok iyi gelmisti , bitmeyen bir ishalim vardi artik doktorlar bulamiyordu. Insallah iyi gelir
Cerenn48 Bende hamilelikte çok uğraşıyorum o sorunla çok sıvı al ben nişastayı suyla karıştırıp içine şeker atıp içiyorum inan o gün kesiliyor hemen