Minikturtageliyor Kızlar iç bacağımda vajinama yakın yerde et beni, siğilimsi böyle meme gibi bir şey çıktı. Bu günde büyüdüğünü fark ettim. 🤦🏻♀️ Randevuma daha var başına gelen oldumu 🥺
Dilara_guess Minikturtageliyor benimde hamilelik dönemimde göbeğimde çıktı ama büyük değil, yinede rahatsız olmuyor değilim🤦🏼♀️
ilknurrkrc Minikturtageliyor bende de vardı hep ama büyüdü ve kanıyor bende yarın doktoruma soracağım cok raharsız edici bir şey .
zeytinkiz Minikturtageliyor bende de boynum da et beni cıktı 🤦 benler cogaldı. Yaz geliyor keisn çillerim de artacak. Ama normal diyorlar 🤷
dygn Hamilelikte normalmis canim, bende de gogus altinda ve boynumda cikti. Resmen tum vucudumuz degisiyor hamilelikte 😬🤷🏻♀️
Minikturtageliyor zeytinkiz insan korkuyor gebelikten mi , durup dururken mı 🙄 dediğin gibi çillerimde çıkacak 😭
zeytinkiz Minikturtageliyor güneş cıktı artık doktorlar güneş kremsiz dısarı cıkmayı özellikle hamileler lekelenme için korunun diyor ama hemen almam lazım 1 tane. Hepside kullanılıyor mu bilmiyorum da ilk hamileliğim 🙄🤷