Zeynepalyaa Kızlar merhaba İzmirde yaşıyorum ben yarın doktor kontrolüm var sosyal medyada otobüs taksi gibi toplu taşıma araçları yasakta olmayacak diyordu. Bilgisi olan varmı acabaa ?
Bubuseli Zeynepalyaa canım sözde kapama heryer serbest giyim dışında 😂😂 benimde yarın hastane randevum var eşim de yarın çalışıyor babamda çalışıyor çevremdeki herkes çalışıyor bankalar bile acıkmış eşim yarın bankaya cihaz falan kurcak sadece elinde randevuya ait sms mesajın olsun her ihtimale karşı
Mutiess Zeynepalyaa %50 kapasiteyle çalışacaklar🙏🏻 Sen hastaneye giderken randevu mesajını göstermen yeterli olur 🙏🏻
Zeynepalyaa FatmanurAyz inşallah canım, randevusuz hastaneye alınmıyor ki randevu düşürmeye çalış bence
Nesli_bilmem Çok acayip kafalar kapanma olana kadar kapanma olmalı dendi kapanma oldu şimdide işte bu nasıl kapanma tamamen kapansa her yer kapandı çalışamıyoruz deniyo uranyum kafası maşallah 👍🏻
FatmanurAyz Zeynepalyaa ya ben dun gıttım doktora cuma gunu gel dedi ama benım doktora randevu almak ıcın 1 ay öncesı almak gerekıyor hep dolu kendı de bılıyor devlet olunca ben ertesı gune nasıl randevu bulım ya doktor dırek cuma gel dedı bende sormamısım hıc napcam sımdı kan sekerıne bakıcaktı