Adnmv38 Arkadaşım için balon patlatma dışında cinsiyet partisi ne olabilir Orjinal daha önce yapılmamış fikirleriniz var mı
svserzrm Adnmv38 bir pasta yaptırılmış, içi pembe veya mavi,cinsiyete göre . Pastayı kesince rengi görünüyor. dışı beyazdı. Ben internette görmüştüm
Bsrkst Adnmv38 instagramda genderrevealshow diye bir sayfa var. Tüm dünyadaki cinsiyet partilerini paylaşıyorlar. Fikir edinebilirsiniz.
Eylulunannesi-2 Adnmv38 valla böyle şeyleri yapablyosanz ne mutlu ben ailemi bile gdip te göremyorm. Hep telefondan
Adnmv38 Deniz59 balon artık sıktı koliden çıkan balonlar da öyle farklı bir fikir peşindeyim ama yok direk doktorun söylemesi daha şok olacak sanırım herkesin parti yaptığı dünyada 😂
Adnmv38 Eylulunannesi-2 biz de yapmıyoruz şu an arkadaşımın 2 aya belli olacak hevesli olduğu için farklı fikir arıyoruz sadece fikir. Korona bir size yok hepimize var tabiki dikkatliyiz yarın yapacağız diye bir cümle de kurmadım sevgili kardeşim fikir sordum.
Eylulunannesi-2 Adnmv38 hergün parti veryor gibi tribe girmşşsn ama halbuki eleştrmemştm arkadaşım😅 istersen yap yani bana hiç farketmez. Korona tabi bana varsa sana da var senın sadece hastalık riskin artms olur baska bsey olmaz