Sinem1994 Sevgılı anneler ben daha yeni öğrendim hamile olduğumu nisanın 22 de persembe günü öğrendim acaba ne zaman doktora gıtmelıyım bana iki hafta dedi hemşire kalp atışları ıcın ama kafam aklım hep orda çok merak edıyorum ☺️🙏
Pambix Sinem1994 bayramdan sonra gidersen kalp atışını duyarsın. Genelde adet günü sayarsak bir hafta 10 ,gün içinde kese görülür yine aynı süre sonra kalp atışı …yani bayram sonrası gidersen kalp atışını da duymuş olursun canim
Buketkucuk Sinem1994 ben öğrendikten birkaç gün sonra gitmiştim 5+3 haftalıktı keseyide bebeğide görmüştük, 6+3 haftalıkken tekrar çağırmıştı doktorum kalp atışını duymuştuk
Sinem1994 Pambix çok uzun değil mi sanki hıc zaman gecmıyo gıbı gıtsem bile duyamam göremem ozman hamilelik bayaga uzun ve meşakkatli yolmuş ama herseye rağmen değer 🙏👼
boncukbiranne Sinem1994 Öyleyse iki hafta sonra gidin doktorunuzu dinleyin evet biraz uzun geliyor bize ama değer siz o süreçte kendinizi çok yormayın uzanın yatın dinlenin
Pambix Sinem1994 Evet haklısın vakit geçmiyor için içini yiyor ama tek seferde gidip kese gorceksin sonra yine kalp atışı için bekleticek su zamanda gel dicek. Hazır tam kapanma var bayram sonrası gidersen rahat rahat herşey gibi görürsün..o zaman kad haftalık olcaksin bilmiyorum da en azından hesaplama nizla 7haftalik olunca gidin.