Meridaily Kızlar bu markayı ilk kez kullanıyorum ilk test yapışım, daha yumurtlama yok değil mi? [img]https://i.hizliresim.com/bj0mjq.jpg[/img][/url]
MinikMucizeninAnnesi Maalesef canımm. Bende bu markayla takiple hamile kaldım. Sıvı alımına dikkat et testi yapmadan bir kaç saat önce kes 😌 T çizgisi C kadar koyu olması lazım 🥰
Meridaily MinikMucizeninAnnesi çok teşekkür ederim kuzum benım de aklım karıştı koyu çıkmış ya biraz o zaman teste devam 😊 inşallah uğurlu gelir bana da 😍😍
Tatlianne1 Öyle görünüyor bende hiç yapmadım yapanlardan biliyorum değerlendirin bugünü inşallah herşey gönlünce olur ♥️
Meridaily Tatlianne1 çok teşekkür ederim 😊 inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲😍
MinikMucizeninAnnesi İnşallah uğurlu gelir ben ilk denememde kaldım 7ay önce düşük yaptım 7ay korunmamaya rağmen olmamıştı ☺️
Meridaily MinikMucizeninAnnesi sanırım tekrar hamilesin Rabbim inşallah bu bebişini sağlıcakla kucağına almanı nasip eder kuzum😍🤲 benim de Bir düşüğüm var ☹️ umarım bana da nasip olur tekrardan hayırlı sağlıklı bir evlat🤲❤️
MinikMucizeninAnnesi Meridaily inşallah inşallahh anne olmak isteyen kim varsa rabbim kucağını boş bırakmasın çok çok zor çok sabır gerektiren bi durum 😔