Toprak-Irmak merri07 ya bugun ben drumun cinsiyet söylerken çektiği videoyu ilk çocugumu takip eden druma yolladım alakası yok belli bile degil dedi şaşkınım 🤨🧐
Fatmaliakburak26 kayramom1 benımde cın takvımıne rus takvımıne gore erkek cıktı ama cınsıyetımız bellı degıl daha
kayramom1 Fatmaliakburak26 benim diğer hamileliğim de kız cıkıyor du oğlum oldu genelde tersi cıkıyor bakalım
Mervebktmr Mervebktmr Papatya_12 cok cok farkli canim mesela bunda aşırı koku hassasiyetim ve bulantim var kızlarımda cok rahattım baş ağrısı bile yaşamadım ama bu hamileligim baya zor geçiyor🤗
Kaderglll Oznur_08 inanırmısın ben su ana kadar merakımdan çevremdeki büyün hamilelere yaptım dediğin gibi doğru çıktı ama kendime gelince iş kaç kere denedik hep erkekdi ondada Ama sonuç kız ☺️
Bir-ce HappyMom erkek çıkıyordu ve 12. Haftada erkek olduğunu öğrendim 17 de erkek oldugu kesinleşti 😂
BlueButterfly yunusemreninannesii anladım çok yanlış tabi saçmalık elbette öyle şey mi olur ama ben buradakiler için diyorum inanacaklarini düşünmüyorum