Dfdfdfdf60- 030215 bısey sorcsm genelde canınız ne isterdı birde kac haftalıkken ogrendınız ozlmakdmr
S-A HappyMom hem Rus hem Çin hem de maya takviminde erkek çıktı ama kız yalan bunlar iki ihtimal var tutturması doğal oluyor o zaman 😅
Mervehalit HappyMom Çok inanamıyorum arkadaşlarımn ısrarı sonucu bakmıştım erkek çıkmıştı. 31 haftalığız nasipse erkek olacak .
030215 Dfdfdfdf60- hiç aşermedim ben çünkü hiç bsey yiyıp içemedım cok istıfra edıyordum halada oylede malesef
Dfdfdfdf60- ozlmakdmr yaa bende 8 haftalık olcam cok merak edıyorum sureklı tatlı ve tuzlu tüketiyorum hep erkek gecıyo ıcımdenn
gozde3592 HappyMom erkek diyor bakalım doğrumu cıkacak😊sağlıklı olsun da bebişimis mühim degil kız yada erkek olması🙏🏻❤️
Toprak-Irmak HappyMom 15+3 haftalığım bugün öğrendim erkek dedi drumuz ama çin takvimine göre kız cıkıyordu cok da inanmıştım ama olmadı sanırım bir tane oğlum var bu ikinci bebeğim ♥️
Dfdfdfdf60- ozlmakdmr bende bır kere erkek gordum ama saglıklı olsunda cınsıyet onemlı degıl allah hakkımızda hayırlısını versın
Serpil-3 HappyMom nedir bu çin takvimi diye merak ediyordum çok saçmaymış gerçekten oğlum olacak inşallah ama kız diyor yani inanmayın böyle şeylere