HappyMom Merhaba Canımız Annelerimiz 🥰 Cinsiyet belirlemede en bilindik yöntemlerden biri olan çin takvimini blog köşemize ekledik!💃 Linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.🤗 https://www.mutluanneleriz.com/2021/04/29/cin-takvimi-ile-cinsiyet-belirleme-2/ Kız mı? Erkek mı? Sonuçları bekliyoruzz!😍
Oznur_08 HappyMom bana rus takvimi çin takvimi de bebek kız olcak dedi ama oğlum olcak çok saçma inanmayın😂
Cennet-polat kayramom1 benimde ikisinde erkek çıktı oğlum olcak ama ona çok inanmamıştım yanilanda çok oluyor
Fatmaliakburak26 kayramom1 benımde cın takvımıne rus takvımıne gore erkek cıktı ama cınsıyetımız bellı degıl daha
Fatos-47 Oznur_08 evet bnde de kız olck denildi çin takviminde kız Rus takvimde erkek dmşti oglum olck inşllh 🥰
MinikMucizeninAnnesi Daha 5 haftalığıız yeni öğrendim hamileliğimi kız çıkıyor hayırlısı bakalım bende kız hissediyorum zaten 😂
Nurr_1 HappyMom kızımda tuttu 😅😅 bunda da erkek çıkıyor doktorumda 13. Haftada erkek dedi bakalım henüz erken diye beklemedeyim🥰
030215 Bugün beni çok korkuttu ama şükür bseyimiz yok ve bugun cınsıyetımızede erkek dedı doktorumuz takvımdede erkek gosterıyodu 🌸♥️
Dfdfdfdf60- 030215 bısey sorcsm genelde canınız ne isterdı birde kac haftalıkken ogrendınız ozlmakdmr
Annesinin_kuzusu01 Benimde erkek çıkıyor çin takviminde Rus takvimi yaptm ondada kız çıktı gercektn çok saçma😏🤷
didem1234 HappyMom Bana da Çin takvimi oğlan dedi ama kızım oluyor🤗 Hurafe bunlar tabii, eğlencesine bakılır anca😄
hiraselesra didem1234 banada erkek dedi kızım olucak bugun öğrendim 2 prensesimiz olucak insallah aselimiz
yunusemreninannesii HappyMom çok saçma birşey ya Allah’ın vereceğinidemi planlayacaz Allah planları bozar arkadaşlar 😂Allah kızında erkeğinde hayırlısını nasip etsin inş en önemli olan tek şey bu
BlueButterfly yunusemreninannesii eğlence bu planlama olmuyor yoksa herkes biliyor inanilmayacagini maksat muhabbet olsun ne ilgisi var Allahın işine karışıyorsunuz saçmalık demek falan