ayseyilmazzzz6161 38.haftamdayım. Ayaklarım balon gibi şişiyor. Normalde 38 numara giyen insanım 40 numara terlik olmuyor…. Bu tarz sorunlar yaşayan tecrübeli annelerimiz varmı? Sebebi neler olabilir.? Geçmesi icin neler yapiyorsunuz?
34_21_23 ayseyilmazzzz6161 az su tüketiyor ve fazla tuz alıyor olabilirsiniz. Havalarda ısındı onunla bildikte etki artıyor
TheBaby ayseyilmazzzz6161 Var canım. İki gebeliğimdede yaşadım. Doğuma 1 haftam var. 2 numara büyüdü. Ne suyu az içmekle nede tuzla alakası var. Şişen şişiyor arkadaşım. Doğumdan sonra hemen geçiyor ama.
Buketkucuk ayseyilmazzzz6161 tuzlu yememek gerekiyormuş, çok su içmeliymişiz. Benimde 36.haftamda başladı hafiften, sadece ayaklarımda ve biraz ellerimde var ama ayakkabılarım oluyor şuanlık o kadar ödemim yok şükür ki 38+4 haftalığız 🙏🏼🙊
ayseyilmazzzz6161 34_21_23 evet bu zamana kadar az su içiyordum aslında ama havaların ısınmasıyla günde 2 lt içiyorum en az ama geçmiyorrr😂😂
ayseyilmazzzz6161 Minikturtageliyor yaaa napicaz biz nasıl geçecek bu durum korkuyorum da bebeğe bisey olur diye😂
ayseyilmazzzz6161 TheBaby valla içime su serptin canım 🌹 herkes farklı bisey söylüyor bebege bisey olur diyen bile var. Aslında genetik de olabilir benim annemin de tüm vücudu şişermiş hamileyken. Bazılarınınki de hiç şişmiyor yapı meselesi demek ki
Umutt22 ayseyilmazzzz6161 aşırı su içiyorum ve tuzu hiç sevmem ayaklarımda ellerimde şişme oluyor benimde son zamanlarda dengem takla attı valla 😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌸
Semashbl ayseyilmazzzz6161 33+4 olduk bugün geçen hafta tekrar işe başladım bu hafta ödem oldu sızlıyor resmen ayağım ayakkabı da küçük gelmeye başladı su bol tüketirim zaten tuz da hiç bir zaman çok tuzlu yemedim sanırım bütün gün ayakta veya sandalyede olmaktan kaynaklı oldu benimkisi ama kötü gerçekten özellikle ayakkabı işini ne yapacağım böyle giderse bilmiyorum 🤦
ayseyilmazzzz6161 Semashbl evet canım dediğin gibi yemek içmekle ilgisi yok sanırım. Benim hiç su içmediğim dönemlerde şişmedi çok su içtiğim dönemlerde şişmeye başladı.🤦♀️ valla ayakkabıdan ümidi kestim terlik giyiyorum nereye gidersem😂😂😂
Semashbl ayseyilmazzzz6161 Bende ufaktan terliğe geçerim heralde Allah tan havalar ısındı da onu giyebiliriz 🤭