Hamidekskr Ya kızlar ben anlamadım şimdi ben 27+1 haftalık hamileyim yani 6 ay 3 haftalık 2 ay 1 hafta kalmış oluyor doğuma ama 90 gun gözüküyor 3 ay olmuş oluyor anlamadım biri bana anlatabilirmi kaç aylık hamileyim 😂😂
Minnosunannesiii Hamidekskr 4 haftayı 1 ay sayıyorsun bebeğim 🤣 şöyle düşün 4 hafta 7*4 28 yapar bazı aylar 30 bazı aylar 31 çekiyor o aradaki fazla günleri hesaba katmamışsın
Dilekcnkn Hamidekskr internette gebelik hesaplayıcı falan var oradan baksana öyle bir yaZmışsın ki benimde kafam allak bullak oldu 😂😂😂 benim üçüncüsü hala 3 aylıkmıyım 4 mü bilmiyorum 😂
svdmm16 Hamidekskr 27 hafta 6 ay 3 hafta yapmaz 😁😁 hesabı baştan yanlış yapıyorsun :) gebelikte 1 ay standart 4 hafta sayılmıyor bazı aylar 5 bazı aylar 6 hafta oluyor 😅 internette var bakabilirsin canım 😊
Hamidekskr Minnosunannesiii işte öyle saydırınca 2 ay 1 hafta kalmış oluyor ama happy momda 90 gün diyor
Melike Hamidekskr Merhaba güzel annemiz, blog yazımızdan hafta hafta hamilelik takibinizi yapabilirsiniz. keyifli forumlar 🌸 https://www.mutluanneleriz.com/2021/04/22/gebelik-haftaniza-gore-kac-aylik-hamile-oldugunuzu-ogrenin/
34_21_23 Hamidekskr 27 hafta ise şuan tam 6 ayın gitmiş oluyor. 6 ay 3 hafta değil kardeşim. O yüzden 90 gün yazması normal
filodib Hamidekskr Hatayı surda yapıyorsunuz. Program 40 haftallya göre tarih veriyor. Ama siz 38 haftaya göre hesapliyorsunuz. 9ay 10 günlük süre 38+5 de doluyor. Ona göre hesaplayın.
Cimen_bebek Hamidekskr 6 ay 3 hafta degilsin hesabin yanlis😁 27 haftalik gebelik tam 6 ay 9 gün yapar +1in var yani 6 ay 10 günlük hamilesin kardesım ona gore hesapla😁 Ek olarak duzeltme de yaziyim dedim tam 3 ayın kalmis oluyor yani saglikla kucagina al insallah🙏
Canan123 Hafta olarak değil de gün olarak hesaplayın. Uygulamanın sol kısmında bebeğiniz şu kadar günlük yazıyor ya onu 30a bölün