Beyzanur0663 Fikir için sizlerden bekliyorum en güzel ve duyulmamış fazla isim aralarından seçerek çocuğuma isim koyucam ..
ocak2021 Beyzanur0663 Ahmet poyraz koyduk biz ahmet dedemizin ismiydi. Poyrazı da eşimde bende çok beğeniyorduk çok şükür nasip oldu 🤲
Geceyegunes Beyzanur0663 benim bi oğlum var ismi Aras Gece şimdi ikinci yolda oda kısmetse Atlas Uzay olacak
N_A_Z_L_I_M Geceyegunes Bizde oğluşumuza Aras ismini koyacağız inşallah🤲 Acaba Aras isimli çocuklar akıllı mı oluyor Sizin ilk oğluşunuzun ismi ya merak ettim 🥰
Pambix Beyzanur0663 İlk ogkum Kayra,bu bebegimde erkek tahmin etti kesin konuşmadı ama utku düşünüyoruz kısmetse .
Geceyegunes N_A_Z_L_I_M az önce eşimle konuşuyorduk bu konuyu çok akıllı maşallah ama aşırı yaramaz düz duvara tırmanır 5dk yerinde durmaz hiç oturmaz yatarken dinleniyor bi😂ve arasların hepsi böyle kuduruk oluyorlar
Minimalist Ay aynı sorun bende de var bı taraf kayınbaba ismi olsun diyo ben kesinlikle istemiyorum ve koyacağım isminde belirlemiş değilim ne olacak Allah bilir 🤦😂😂
Hasretmtlu1508 Demir Aras istiyorum bende eşiminde içine siniyor ama ben ikisini birden söyleyemem diyor :)