melegggg Kızlar doğumuma az bir zaman kaldı kapanmadan dolayı her şeyini tam olarak alamadım bebeğimin sizce beşigini,kıyafetlerini diger ihtiyaclarımı nereden alayım e-bebek uygulamasını indirdim ordan alsam memnun kalır mıyım önerileriniz nelerdir?
Dilekcnkn melegggg E bebekte iyi kargolar büyük ihtimalle geç gelecek ama civil , e bebek , joker kıyafet için lc waikiki , H&m bu tarz yerlerde bakabilirsiniz
34_21_23 melegggg ben herşeyini halletmiştim çok şükür sadece beşiği kalmıştı onu da trendyoldan aldım. Bide kendime pijama taç bulaydım iyiydi 😀
Armindia melegggg Kargolar yasaktan muaf çalışıyorlar yani trendyolda birçok şeyde 2 3 gün içinde kargoya veriliyor ben hep ordan almıştım haftasonu yasaklarında filan hep geldi
ipek_94 melegggg ben Civilden dün alışveriş yaptım bugün kargolanmıs. Ama trendyol civil mağazasından
melegggg Armindia evet ben de öyle yapmıştım ama şimdi tam kapanma oldu ya nasıl olur diye tereddüt de kaldım
Beyzan melegggg çoğu firma kapanma sonrası gönderecek bence bekleyin alacağınız şeyler önemli ve büyük şeylermis direk mağazadan alın bence daha çabuk gelir en azından