Candanesra Kızlar 18 hafta hamileyim bugün sağlık ocağına gittim 1 toz tetonoz aşısı yapildim 2 toz aşı 4 hafta sonra 21 haftalık olucam sizde benim gibi aynı haftalardami vuruldunuz aşı erken vuruldum diye aklımda soru işareti kaldı?
Simgeemm Candanesra bende aynı şekilde oldum. Genelde o haftalarda yapılıyor zaten. Erken olsa yapmazlardı zaten
Cigdem-e Candanesra bende 16 haftaligim ama saglik ocagi haziranin ilk.haftasi gel dedi. Benim geçmi oluyor ozaman
irorkay Candanesra ben ilk dozunu 21 haftamda vuruldum. 2.dozunu da pazartesi vurulacağım yani 26. haftamda.
Elif0801 Candanesra ilk dozu 19. Haftada vuruldum ikinci doz icin de bir ay sonraya çağırdı 23.24.cu hafta gibi gidicem bende ikinci doz için.
Aysedemir43 Nil__k ben 28 haftalığım daha 3 gün önce vurundum haftası önemli değil 30a kadar yolu var
1_minik İlk dozu 23 e girerken oldum 2.doz 4 hafta sonra …ilk 3 gün kolum çok ağrıdı ama 4.gün hafifliyor…
Berrinsahinn Candanesra bende dün ikinci dozu oldum.ilkinde çok ağrı olmamıştı.bunda ağrı şişlik ve morluk oldu normal mi acaba
1_minik Candanesra canım ben aile hekimliği arar diye bekledim salgından dolayı yoğunlar mış aramıyorlar mış…22+4 te filan vuruldum..geç kaldım sanıyordum geç kalmamışım..ebe 2.doz için 4 hafta sonra gelin dedi 27.haftamda da nasipse 2.doz var..ebe 31 e kadar vuruluyor dedi… kol ağrım da ilk gün azdı 2.ve 3.gün kolumu kaldıramadım bile..4.gün azaldı..soğuk uygulayabilirsin ebe demişti ama ben uygulamadım belki ondan çok ağrıdı benimki..
Gamseee Candanesra beni daha hiç aşı için çağırmadılar sağlık ocağından çalıştığıma bende unutuyorum hep umarım sıkıntı olmaz ya 🤦🏼♀️
irorkay Candanesra aynen hatta ben daha erkenden gittim fakat 20 den sonra daha uygun olacağını söylediler. Bebeğin hareketlerini hissettikten sonra özellikle.