ZehraMert Derminode ay nasıl tutayım çocuğum gibi aşıları felan her ay yapılıyor sıkıntı olmaz dediler ama 🥰
Derminode ZehraMert Okadarını tbiki görmediğim için benide yanlış anlamayın yaptığız şey güzel ama hamileliğiniz için demiştim doktor izin veriyorsa sıkıntı yok o zaman cnm 😘♥️💋
Derminode Seross10 Olsun ne olacak cbm allah hayırlı evlat vermeyi bize nasip etsin er yada geç elimize bebeklerimizi allacağız işallah cnm🥰😌♥️💋
Derminode Tugce-26kişiden kişiye değişiyor endişeler iştahsızlık halsizlik vs. Onu yaşayınca anlarsınız cnm🌟🍁
ZehraMert Derminode yok canım benim yanlış anlar mıyım hiç aksine teşekkür ederim düşündüğün için 😙♥️
Derminode Rtpskl1111 Hayırlı olsun sağ selim elinize almatı nasip eder nasıl geçiyor hamileliğin cnm🌟✔️💋♥️
Derminode Bsra19ogz Kürtaj mı oldu noldu ay çok üzüldüm başka doktorlarada gitseydiniz ay ne diyeceğimi bilemedim ay hiç düşünemiyorum o yüzden mi kanaman olmuş 😱😓😪
Derminode sumeyraballl Amin inşallah sizlerle alacağım bemde bebeğimi kucağıma hep beraber cnm🤗♥️☺️🥰🎗️🌟
Rtpskl1111 Derminode ayy cok tesekkur ederim şu ana kadar ne mide bulantim oldu ne de kusmam insallah hep boyle gider diye dua ediyorum❤