Gamze-gamze Derminode öyle mi bende aklıma sen geldin bi yazayım dedim sende nasıl diye yemeğe oturuyorum az bisey yiyorum onu da hemen kusuyorum çok endişe ediyorum sadece ben bi böyle acaba diye bi de tüp bebek benimki korkuyorum bisey olur diye
Derminode Gamze-gamze Korkma canım normal çocuğun için sağlıklı bir yer oluşturuluyor Allah tarafından buda mide bulantısı yapıyor normal herşey kuzum ♥️🍁♾️🎗️😘💋
Derminode Emel_Sezgin Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm sen nslsn süreç nasıl gidiyor btnm 🍁♥️
Gamze-gamze Derminode ayy çok sağol canım ya içimi ferahlattin gerçekten 😘😘seninde mi ilk gebeligin ne kadarlık oldun
Derminode Gamze-gamze hata mardinliydin ama doğma büyüme Hatay deyince aklıma geldi demiştin vanım kusura bakma dalgınlığıma geldi hatayın yeri farklıdır bnde😘🥰😇
Derminode Minnosun Hiç sorma bendede var kimseyi çekemiyorumda çok konuşan olunca direk biraz uzaklaşıyorum(sese gelemiyorum yani) bide bu başladı bende😔🥰😘💋
Gamze-gamze Derminode yok canım mardin diil hatay liyim hiç konuşmamıştık ama senle ilk söylüyorum daha acaba biriyle mi karıştırdın🥰
Kivircikk Derminode çok kötü evde yemek yiyemiyorum kayınvalidem dahi yapmış olsa yiyemiyorum miğde yanmalarim var miğde bulantılarım halsizlik 🤣 hangisini anlaticagimi şaşırdım