MerakliAnne61 Merhaba sevgili Anneler ve Anne adaylari Baslikta okudugunuz gibi :) ne diyorsunuz bu konu hakkinda yerlesme kanamasi yqsayanlar bebeklerinizin cinsiyeti neydi sizcede erkek bebektemi goruluyor yoksa bir hurafeden ibaretmi 😂
metehaninannesiii MerakliAnne61 bende de yerleşme lekesi oldu oğlum olacak ama cinsiyetle alakası yok bence
Sermec27 MerakliAnne61 ilk oğlumda yerleşme kanaması yaşamadım ikinci oğlumda yaşadım cinsiyetle ilgisi yok bence 🥰
Biranne2 MerakliAnne61 kızımda da kanamam oldu şimdi de ama çok nokta şeklindeydi bunda oğlum olacak alakası yok canım
Emircan MerakliAnne61 oğlumdada ve şuan tekrar hamileyim kız bebegim bundada yerleşme kanaması yaşadım :)
mujdezengin Kim uyduruyor bunları ya :) her gün yeni birsey duyuyorum :) alakası yok kızım olacak yerleşme lekenmem oldu
MerakliAnne61 mujdezengin 😂😂 iste oyle cevrede ust uste 4 5 kisiden duyunca hooooppp otomatkten boyle bisey oluyor 😂😂
Busbushatun MerakliAnne61 bn kizmda yasadim oglumda yasamadim ama cinsiyetle alakali oldugunu sanmam hatta aksine kiz bebek rahime daha kolay tutunurmus
Burcukra MerakliAnne61 Oğlumda da yaşamadım şuan kızıma hamileyim yine yaşamadım cinsiyetle alakalı değil bence
Eema MerakliAnne61 cnm benim dördüncü hamileliğim ilkim kızdı onda yaşadım yerleşme kanaması sonraki ler erkekti üçünde de yaşamadım yerleşme kanaması