[silindi] Düşük tehlikesinden dolayı progestan kullanıyorum içtiğim zaman içime baygınlık geliyor nöbet geçirir gibi oluyorum doktoruma danıştım vajinal yoldan koy diyor orada ağrı yapıyor napacagimi şaşırdım ya
Aysun1983 [silindi] oral olarak aynı bende de halsizlik yapıyordu ama doktorum şansıma genital olarak verdi ama hiç ağrı yapmadı bende
Sarellem [silindi] canım ben de 5.haftamdan beri kullanıyorum. 20 haftalık olcaz. doktorum bana vajinal kullanmamı önerdi ağızdan yan etkisi çok oluyor diye. Vajinal kullandım hep ben hiçbir yan etki yaşamadım. sende doktoruna danışıp vajinal kullanabilirsin.
Asyaayaz1 [silindi] ben günde birtane içiyordum doktorumun tavsiyesi üzerine böyle şikayetlerim olmaması adına akşamları yatarken içmemi istemişti o şekilde rahattım 🌸
Esra-Sfk [silindi] Bence en rahat yolu vajinal yoldan kullanmak. Hafif ağrı yapıyor bazen ama en azından sersem gibi gezmek zorunda kalmıyorsun. Diğer türlü başını kaldırmak bile çok zor geliyor.
Dilara0638 [silindi] bende vajinal kullandım başlarda biraz korkuyordum iterken ama sonra alıştım fitil olan hap olandan daha iyi ben şimdi bıraktım ben sadece yanma sıkıntısı yaşadım açıkçası
aminevera Bende vajinal kullanıyorum ve hiçbir yan etkisi olmadı. Bir kere ağızdan aldım baş dönmesi yapmıştı hep
Esosun [silindi] bi süre sonra vücudun o sersemliğe alışıyor ben günde 2 ağızdan bir vajinal alıyordum o kadar alışmıştım ki artık hiç yan etki yapmıyordu ilk başlarda geberiyorum sanıyordum ama. Mecburen ya içcen ya koycan 😂
mavi2021 [silindi] vajınal olarak kullandım hıc agrı fln olmadı yerlestırırkrn dıkkatlı olsan . Gece yatmadan alırsan hıc bır yan etkı de yapmıyor
Aynuromerbyr12 [silindi] canım bende aynı senin anlattığın gibi oluyordum yani sen tek öyle değilsin doktorum bana yatmadan önce al yat öyle çok kötü olmasın demişti gerçekten de öyle iyiydim
raiko [silindi] ben de vajinal kullanıyorum. 32. Haftaya kadar kullanacağım hatta. Hiç yan etki yaşamadım ya da farketmedim.
Ilkayy [silindi] ağızdan aldıktan sonra 1 hafta sonra bünye alışıyor bütün yan etkileri geçiyor canım ilk bir hafta bende öyle oldum çok başım döndü çok uyku yaptı şimdi alıştım
MucizeAnnesii [silindi] vajinal yoldan bugün yaptım . Zar zor kullandım 🤦🏼♀️ Erken Doğum riskim var 35 haftalığım doktor bir kaç hafta dayanayım diye verdi . Vajşnal yoldan etkisi daha fazlaymış hemde yan etkisi yokmuş . Bugün ağrı yaptı biraz ama mecburum kızım için 😔