Busrakumsal Kızlar 39. Haftamdayım bugün çatı muayenesi oldum bir buçuk parmak kadar açıklığın var ama bebek başını kanala yerleştirmemiş dedi doktorum. Çatı muyanesinden sonra bebek kanala yerleşmemiş olsa bile doğum yapan varmı acaba aranızda ? 💕💕
gamzetahsin Busrakumsal evet canim bnmde 40 ta 1cm aciklik bebek kanalda degildi ve 0 sanciydi. doktorum 40ta yatisimi yapti cnku gelecegi yoktu vajinal fitil ile dogumu hizlandirdi o fitil sayesinde bebek kanala indi normal dogum yaptim
Damla55Defne gamzetahsin benimde kanala inmedi fitil ağrı falan yaptı mı suni sancı mı verdiler canım
Busrakumsal gamzetahsin gözün aydın canım benimm😌💕 darısı bana inşallah hemen doğurmak istiyorum artık
gamzetahsin Damla55Defne hayir canim suni sanci almadim hic oglen 12de yatisimi yapti doktor aksama kdr agri falan olmadi geceye dogru adet sancilari oldu sabah 5tede birden suyum geldi dogum yaptm hemen 😊doktorum hemen suni sanci verme taraftari degildi
Busrakumsal busra-_-01 yok kuzum ağrım sadece az biraz acıdı ama geçti sonra neden kaçıncı haftadasın ki çatı muyanesi doğumu tetikler diyorlar belkide doğum sancısıdır
busra-_-01 Busrakumsal 37. Haftadayım ayağa kalkınca arım oluyor yürürken bir de şimdi uzanıyorum hiç ağrı yok askında çatı muayenesi acımadı çok hafif acıdı şimdi yürüyemiyorum
Busrakumsal busra-_-01 yalancı doğum sancılarıdır belkide ama dayanılmayacak gibiyse yinede doktorunu bi ara derim