Kiziltan Merhaba 6+6 haftalık hamileyim. Test sonucumda idrae yolu enfeksiyonu olduğum ortaya çıktı. Doktorum antibiyotik kullanımına başlayacağız dedi. Benim dönemlerimde bu şekilde antibiyotik kullanan var mı? Bir zararı olur mu korkuyorum biraz
Narinko Kiziltan şu an covid için kullanıyorum. Bişey olacağını düşünse doktor vermezdi emin olun. Eğer yanmadan şikayetiniz varsa ve çok fazla ilaç kullanmak istemiyorsanı sıcak suyla taharetlenin ve bu suya demlenmiş çay ya da az miktar sirke dökün. Rahatlarsınız. Geçmiş olsun 🙏🏻
Boncukgiller003 Kiziltan ilk haftadan itibaren var bende. Sürekli antibiyotik fitil kullandım tel kullanımlık şase kullandım ama tekrarlıyor sürekli 😔 32 haftalık olduk hâlâ daha geçmedi. Kızılcık iyi geliyormuş onu duydum kızılcık kaynatıp kompostosunu yaptım ağrılarım hafifledi faydasını gördüm. Ama dediğim gibi tekrarlıyor
Obianne Narinko Merhaba öncellikle cok geçmiş olsun suan bnde hastanede covid yuzunden yatıyorum damardan antibiyotik serum ve corona ilaci alıyorum arada nst bağlanıyorum sizede veriliyirmu ilaç.
Kiziltan Boncukgiller003 benim evlendiğimden beri var zaten ara ara olmuyor, şimdi hamile olunca tedirgin oldum antibiyotik ten dolayı
Narinko Obianne çok geçmiş olsun 🙏🏻 ben evdeyim. Hamileliğimin çok başında olduğum için parol ve enfexia diye bi antibiyotik dışında ilaç vermedi doktor. Bol bol sıvı tüketip sebze meyve yiyin dedi. İnşallah tez zamanda iyileşip evinize dönersiniz 🙏🏻
mrvylcn Kiziltan ben de sık sık enfeksiyon yaşamıştım ilk haftalarda :( suda eritilen antibiyotiklerden ve fitilden kullandım dönem dönem herhangi bir problem olmadı zaten doktorlar hamilelere uygun olanından veriyor merak etmeyin. Şuan 36. Haftamdayım uzun süredir enfeksiyon yoktu fakat idrar tahlilinde yine biraz tespit edildi ve tekrar antibiyotik kullandım.
Aysobaciniz Kiziltan ben o haftalarda değilde 15-16-17-18 haftalarda idrar yolu enfeksiyonu oldum şuan ikinci antibiyotiği kullanıyorum önceden bir paket antibiyotik kullandım sonra 15 gün serumla antibiyotik aldım şimdi ayrı bir antibiyotik kullanıyorum içmesem erken doğuma kadar sebep olabiliyor