Yagmur58 37+2 haftalık hamileyim 2 gündür krem gibi sümüksü kıvamda akıntı geliyor bugün de gelmisti . Arkasına tekrar sarı, yeşil karışık bir akıntı geldi ? Başına gelen varmı?
Burcuckmk Yagmur58 hamileliğimin basından beri var bende akıntı 33+6 dayim benimde akintim arttı ama yeşil olmadi beyaz sarı karışık yeşil enfeksiyon belirtisi diyorlar ama
Damlladamlla Yagmur58 yeşil hiç olmadı canım ama diğer bahsettiklerin oluyor 39 haftalığım bende bu haftalar da daha fazla artıyor
es353 Yagmur58 bende de beyaz akıntı var süt kesiği gibi mantar enfeksiyonu demişti doktor vajinal kapsül verdi 4 tane onları 3 gün arayla kullanıyorum şuan ama sizinki farklı olabilir
es353 Yagmur58 acil durum olabilir doktora yazmıştım on gün sonra kontrolum var o zaman gelirim diye ama enfeksiyon olabilir bir an önce gelin demişti bence sizde bir an once doktora gidin
Yagmur58 Burcuckmk bende de var ama hep sarı olarak geliyordu hiç böyle olmadı enfeksiyon var evet en başından beri ama hep sarı olarak geliyordu
Burcuckmk Yagmur58 ilerlemis olabilir enfeksiyon doktoruna bi sor ben bi kere ilac kullandim iyi gelmişti