Canerkan1 Hamiş anneler biz 16 haftalık olduk bile siz bebeğinizin ilk hareketlerini kaçıncı haftada hissetiniz ikinci hamileliğim daha erken hissedilir dediler
MDT Canerkan1 20 de hafiften hisseder gibi oldum ama 21. Haftada tam olarak hissettim şimdi ise içeride parti veriyor 🥳
Canerkan1 Maria9 aynen benimde öyleydide söylentiye höre diyorum ikincide daha erkenmiş inşallah hissederim 17 haftaya kadar
Canerkan1 Mrc34 normal ama ben normaldede çok sabırsız insanım öğrendiyim günden beri şafak sayıyom hareket için
hanimhanimcik bende 16 haftalığım dün gece hissettim ilk defa. sağ tarafıma yatmıştım 1-2 saniye sürdü sanki göneğimin sağ tarafına eliyle mi ayağıyla mı bilmem bi ittirdi gıdıkladı gibi🤣🤣 ama daha sonra da hissetmedim daha erken zaten ama çok mutlu oldumm🥰
Asdasfg hanimhanimcik ay maşallah ne güzel bende yaşamak istiyorum o duyguyu daha 10. Haftamdayım bekliyorum sabırsızlıkla 🙈😍
Canerkan1 hanimhanimcik aynen bazen hissetim sanıp duruyom bakıyom tık yok insanın içi kıpır kıpır oluyo onu hissedince
hanimhanimcik Asdasfg bende o haftalarda nasıl geçecek zaman diyordum ama o kadar çabuk geçiyor kii tadını çıkar canım🥰🥰
Ozgecomelek Canerkan1 bende ilk hamileligim 17. Haftayı hissettim bunda 14, hafta sanki hissediyorum 😍
Canerkan1 Ozgecomelek baya erkenmiş adi inşallah bizdede hareketler başlar uykusuz gecelere bile razıyım hissetmek çok başka
Ozgecomelek Canerkan1 öyle demeyin oğlum beni mahvetmisti gece uykumdan kaldirirdi böyle hareket yok 😂😍