KubraAydin Kızlar az önce yaptım bugün adet bitiminden sonra 10.günüm sizce olmuş mu bakar mısınız 🤔🤔 https://resimyukle.link/i/3LkH1
Mizgin2020 KubraAydin yumurtlama değil daha var yapmaya devam et c den daha koyu bile oluyor t cizgisi
Nrcn93 KubraAydin benim de adet bittikten 3 gn snra yumurtlama gördüm oyuzden şansa bırakma cnm olabilir
Trilece Canım merhaba t çizgisinin c kadar koyu ve ya daha koyu olmasi gerekir sen bugünü de değerlendir yarın pik yapmış olur muhtemelen daha koyu olacak
a_burcu_bur KubraAydin canımmm doktorlar gün aşırı öneriyo yani 1 gün yap 1 gün yapma 😊 tabi test de önemli ama haftada 3 kez demek Allah’ın izniyle kaçıcak gün olmaması demek 🤷🏻♀️
KubraAydin a_burcu_bur @Royem62 bugün ki test bu şekilde çıktı kızlar sanırım dünkü gibi , 10 dk bekletip resim çektim
a_burcu_bur KubraAydin canım gittikçe koyulaşır mı yoksa, silinip gider mi hiç bilemedim 🤷🏻♀️ çünkü bende hiçbi zaman kopkoyu olmadı. Üç gün falan oluyodu çizgi 🤔
Royem62 KubraAydin o hiç belli olmaz kuzum ama koyuluğu güzel bence sen değerlendirmeye çalış günlerini günde bir sefer bile olsa yeter li eşin işe ne zamn gidiyor bilmiyorum ama hazır hafta sonuna girdik sabah olsa daha iyi olur münasebetinz
KubraAydin Royem62 oruçlu oluyoruz dünüde bugünü de değerlendiremedik ondan önceki gün olmuştu 2 gündür yorgundu gerçi evde artık yasaktan dolayı