Pamugunannesi1 edanurciftci Sivilcelerim gitti ama izi kaldı onun için arkadaşım birşey önerdi onu alıp denicem o kendisi de kullanmış inşallah işe yarar adını öğrenmem lazım 🤗
Cansu_okan Valla cnm 27 +1 olduk hala sivilce var yüzümde geçiyor geri çıkıyor ilk haftalarda daha çoktu braz azaldı
edanurciftci Pamugunannesi1 ya benim hiç sivilce çıkmazdı ben hala soktayım çıkmasına yüzüm sivilce doldu
Pamugunannesi1 edanurciftci Cinsiyeti belli mi canım benim oğlum olucak annesini çirkinleşirdi 🤪 Tabi işin hurafesi bu yüzüm karma o yüzden olmuştur ruşur taşı canım onunla cildi güzel olmuş normalde çökmüş onunkiler kullanmış düzenli cildi bebek gibi özendim 🙄
edanurciftci Pamugunannesi1 henüz belli değil daha 9 haftalığım ama yüzüm ilk kez mayın tarlası ne zaman belli oluyor tam cinsiyet
edanurciftci Pamugunannesi1 genelde koz çocuklar anneyi çirkinleştirir erkekler daha güzelleştirir derler hurafeye göre
Pamugunannesi1 edanurciftci Benim oğlum 12+4 de belli etti kendini kuzum ama net 17 haftada falan belli olur 🤗
[silindi] edanurciftci oğlum beni çok güzel cirkinlestirmişti.😂 Hurafelerin boş olduğu burdan belli.☺️
edanurciftci Pamugunannesi1 acaba erkekler mi kendini çabuk gösteriyor benim daha var merakla bekliyorum valaha
Pamugunannesi1 edanurciftci Yani zaten doktor tahmin edince söylüyor duruşundan kemik yapısından falan