umyahsen Enisermgl benm kızım olucak nasipse. Ama kızımı sağda hissediyorum hep. Sol göğsüm daha çok büyüdü.pek doğru değil sanki 😅
Dnz_yksr Enisermgl benim kızım olacak tam olarak böyleyim bebegim hep sağda kalp atislari bile sağda hem sag ellimden destek alıyorum önce bunlar hurafeler😁
058elf Enisermgl bunlar biraz kaba düzen ya da kalıplaşmış şeyler olsa gerek :) kızımın ilk pıt pıt hareketleri sağ tarafımdaydı ultrasonda da hep minicikken bile sağda görürdük şimdi başı hala sağda tekmeleri solda, sağ göğsüm daha büyük adım atmaya ben genelde hep sağ ayakla başlarım
Siibeell Enisermgl kızımda hep solumdaydı 9 ay boyunca hiç bir belirtim olmadı agrım sızım olmadı çok rahattım, şimdi erkege hamileyim sağ tarafımda ama hergün biyerim agrıyo, akşam yatıyorum sabah bi kalkıyorum haşatım çıkmış gibi 😂
Sermec27 Enisermgl 2 oğlumu da sağda hissettim ikisinde se sağ göğsüm büyüdü yürürken kalkarken hiç dikkat etmedim nerden kalktığıma 🥰🤭
emiras59 Enisermgl göğüs olarak doğru sağ daha büyük hatta ama henüz hissedemiyorum doktorum sağda diyor sadece
SutlacimiYedimmiBen Enisermgl tam tersi ama oglum olucak bi tek sagla adim atmak ve sag ele dayanmak doğru
Aybigen Enisermgl benim bebeğim kız ben hep sağda hissediyorum hatta sol tarafım boş gibi. Burda yazılanı tam tersi.
Ozlem23 Enisermgl benimkide haraketleri hep sağda göğüs ucu konusunda haklı soldaki daha büyük sanki pek dikkat etmedim ama 😁🤔 kız benimki