Gizem957 İdrar tahlilinde bakteri negatif olması gerekirken orta yazıyor doktora daha göstermedim çok mu. Ciddi bisey acaba nolur yardımcı olun
Buketkucuk Gizem957 orta düzeyde bakteri görülmüş demek ki idrarınızda. Bende ciddi derecede enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik kullandım geçti merak etmeyin Allah’ın izniyle birşey olmaz ilaçla geçiyor🙏🏼
minikask35 Canım bendede bakteri çıktı ama orta yada negatif değil direkt sayı yaziyo. Doktor tek kullanımlık bı toz verdi ondan sonra geçmezse antibiyotik başlanacak dedi doktoruna sor geçmiş olsun
Gizem957 minikask35 referans kaçtı ki. Sizde bende referans kısmında negatif yazıyo sonuçta orta yazıyo yani negatif olması gerekirken orta cıkmış ordan anladım bi sorun olduğunu
Gizem957 Buketkucuk orda kaç olunca ciddi oluyor ki ya bebege neye gecerse bide dogum sırasında bisey olursa diye korkuyorum o kadar dikkat ediyodum
Buketkucuk Gizem957 doğuma kadar tedavi edilir bence, bende her an doğurabilirim doğum esnasında daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söyleyeceğim mutlaka doktoruma ve ebelere. Ciddi olduğunu sanırım değerlerden anlıyorlar