Garipyolcuu Arkadaşlar tüp bebek yaptıracağız amh değerim biraz düşük yumurtaların çok ve kaliteli olması için ne yapmam gerek nasıl beslenmem lazım 73 kiloyum yazıflayaldiğin kadar zayıfla dedi tahmini ağustosta transfer gerçekleşir dedi
Pcosluhayat Garipyolcuu arı sütü bal polen , propolis, omega 3 , avakado, balık, sebze ağırlıklı beslenme bunlar yumurta kalitesini artirmada yardimci besinler 🙆
Nur_tanem Garipyolcuu umarım faydası olur ben dönüşümlü kullandım bunları ovulasyon takibi ile de ilk ayda hamile kaldım inşallah gönlünce olur seninde 😇🤲
Garipyolcuu Aykem galiba sürmüyor amh biraz düşük Mayıs adetimde ultrasyonla yumurtalıklara bakacakmış Eğerti hazırla haziranda başlanacak bize birde pgt yapılabilir onun sonucun gelmesinide bekleyeceğiz ağustosta tamam olur dedi
hilal8689 Garipyolcuu bana proxywomen ve omepa q10 vermişti doktorum. Bu arada incir kürü, soğan suyu kulaktan duyma şeyleri denemeyin. Mesela bende prolaktin yüksekti incir kürü daha da yükseltiyomuş. Paketli sağlıksız gıdalardan uzak durun.
Parsbebiko Garipyolcuu arı sütü ve polen mutlaka kullan ve kuru incir şifa olur inşallah güzel sonuçlar alın 🙏
merii10 Garipyolcuu bnm de pazartesi yumurta toplama işlemim oldu canım şimdi gördüm postunu. Ben adetin 2. Günü çörekotu bal tarçın karışımı yerim günde iki kere bu kür kesinlikle yumurta kalitesini arttırıyor bnce denemelisiniz şifa olsun inşalah
merii10 Garipyolcuu hayr canm 2. Gün başlıcaksın yumurtan gelişine kdr zatn o süreçte iğne de kullanacaksın ya iğne bitene kdr çatlatma iğnesine geçince bırakcaksın