Uykucu2307 depsizoo 26+1 71 den 82 kiloya çıktım. Göbeğim benden ayrı bi muhalefet gibi. Ne yapcam bilmiyorum. Doğuma kadar ne olur bakalım 😀
_Aysgll_ depsizoo 10+5 haftaligiz. Bende merakla bekliyorum ne zaman çıkacak diye 😅 hemen çıkmasını istiyorum ilk gebeligim 🤭
Sermec27 depsizoo 31 haftalık hamıleyım küçücük göbeğim var gebelik şekeri cıktıgı için diyet yaptıgım için kılo alamıyorum 10 haftadır alıp başını gitmedi bizim göbek 🤭🥰
depsizoo Sermec27 günde bi bardak limonlu su iç ben öyle yapıyoruz m şekerm çıktı zamn dengeliyo o diyet miyette yapmıyom can boğazdan gelir baktırmadımda şekerime çok yiyince tansiyonum düşmüş gibi oluyo o kadar
Sermec27 depsizoo diyet yapmak zorundayım canım seker bebek için cok riskli bir sey dikkat etmesem Allah korusun cok kötü sonuçları var maalesef can boğazdan gelemiyor bizim için 🥰
mucizemmmmmmmm Sermec27 bende bugün yaptım yarın cikcak sonuc inslh temiz çıkar yaa çok zor bı test zaten o su Allah Sizinde yardimciniz olsun şeker çok zor
Cennet-polat fatmacos gayet iyi bence bende şuan 23+2yim 4bucuk kilo aldım oda ilk gebeligim şahsen çok almakta istemiyorum bebeğim sağlıklı kilo alsın yeter
Sermec27 mucizemmmmmmmm inşallah sekerin cıkmaz cok cok zor dikkat etmen gerekiyor diyete harfi harfiyen uyman gerekiyor Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
mucizemmmmmmmm Sermec27 iyi bakalım canim sevindim senin adına rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin ogluslarimizi