KutsalAnnelik ozge-93 Aynısı 😊 yorumda yazanlar oldu aniden belirti olmadanda birden su gelebiliyormuş belki bizimkide öyle olur
ozge-93 ozge-93 KutsalAnnelik ay inaşşallah ya hiç kasılmam yok sancım yok nasip kısmet bakalım 🙏🙏 sıcaklar da zorlamaya başladı
Ozge3747 KutsalAnnelik Ben plasenta previayım kanama ve lekelenmezlermiş var zaten. 35+0 da sezaryen olacağım perşembe günü. Çok teşekkür ediyorum sağolun 🙏🏼
DenizSayer KutsalAnnelik bende senin olduğun günlere gelmek ve bebeğimi kucağıma almak için gün saymak istiyorum 🌸☺️👼🏻🤰🏻🙏🏻
Gulizz KutsalAnnelik evet evet hatta biraz önce pembemsi akıntı da geldi çarşambayı beklemicek benim kız heralde 🥰 Sağlıkla kucagimiza alalım evlatlatimizi insallah hepimiz 🙏
KutsalAnnelik ozge-93 Benimde göbek iyice büyüdü otur kalk derken çok zorlanıyorum onun dışında başka birşey yok ☺️
KutsalAnnelik DenizSayer Son günlerin heyacanıda telaşıda çok farklı öylece bekliyorsun ne zaman nasıl olacak bilmeden 😊
KutsalAnnelik Deryabsrn Benim şu an normal görünüyor ama boynuna kordon dolanmış son anda sezeryana dönebilir ve henüz hiçbir belirtim yok 🙈
KutsalAnnelik Funda8989 Korkacak birşey yok gerçekten bu evlatları bize nasip eden Rabbim yardımınıda esirgemeyecek inşallah 😊