Oozgn Seymassrioglu balikesirliyim tirit yapacağım akşama bol domates soslu. Birde dün akşamdan ev kesmesi çorbalık erişteden corbam var
BirMuallime Seymassrioglu ben ıspanak gibi yapıyorum biraz kavurup salça bulgur ekliyorum pişincede üstüne sarımsaklı yoğurt ohh miss
BirMuallime cemreninannesi67 makarna seven biri olarak ben olsam kesin makarna yapardım 😆soslu bir makarna 🤤
cemreninannesi67 BirMuallime ya valla aklımdan geçmedi değil hiç sevmiyorum ama mecbur onu yapıcam sanırım teşekkür ederim 🥰
Minnosunannesiii Seymassrioglu valla bugün yemek bende 🤣 üstüme attılar ama hiç yapacak halim yok 🤣🤣 neyse menüyü söyleyeyim 🤣🤣🤣🤣 patte kızartması Soğan halkası ilk defa evde denicem İskender yapcam hazır et dönerle🤣 Salata mıcacık mı kararsız kaldım ay pişavla filanda uğraşamam yeter gari
cemreninannesi67 Seymassrioglu cnm soğan ve kırmızı biberi kavurdum içine yarım havuç rendeledim çok az kıyma koyup salçayla kavurdum sonra semiz otunu ekledim çok az üzerine pirinç attım o sulanıyor zaten kısık ateşte kendi haline pişdi baharatda tuz pul biber karabiber ekledim
nhl_1 Seymassrioglu ayıptır söylemesi 🥺son dakika eşim pideli köfte yaptı pideyle hep ziyan oldu tavuklu pilavım 😖😅