Erginmerve Güzel anneler tecrübelerinize ihtiyacım var pazartesi sezeryan doğumum var hayırlısıyla korse kullanabilir miyim ne zaman kullanmalıyım göbeğim kalsın istemiyorum 🥺🥰
minikem Erginmerve doktorlar genelde 5-6 saat sonra kullanmaya müsaade ediyorlar diye biliyorum. Bence kullanmalısın faydasını gören çok tanıdığım var ama göğüs altı diz kapak arası olandan al rahminin toparlanması kolay olur
Krizantem_ Erginmerve Doktorunun önerisiyle doktorunun tavsiye edeceği tarzda korse almanı öneririm canım doktoruna sor ne zaman kullanabilecegini kafana gore kullanma burada bir arkadaşın icin de yapisikliklar olmuş öyle yazmıştı. Benim doktorum medikal korselerden öneriyor onlardan alacağım.
Erginmerve minikem ama fazla sıkı olmaması lazım değilmi nasıl bişey alacağımıda bilmiyorum yasaklarda giriyo bugün halletmem gerek sanırım
minikem Erginmerve doktorunuza yine sorarsınız ama bi beden küçük aldığınızda daha iyi sarıyor vücudu ilk başlarda acıyor diye takmazsanız vücut sonradan zor alışıyor
Medilifegun Erginmerve evet baslarda kullandım ama sonraları çok kullanmadım antalyada dogum yapmıştım çok sıcaktı dayanamadım
minikem Bsra1111111 tam ifade edemedim göğüs altı ve diz kapağı arasında olan korseler oluyor ya şunun gibi; https://images.app.goo.gl/dmBzzQm6PNCHnV5k7