GFOK21 Kızlar eşi kuyumcu olan varmı altın şuan baya yükselmiş düşer mi ,ne zaman düşer bilgi verenbilen çıkar mıı?
Leylaalin GFOK21 canım bi hafta önce daha yüksekti 460 470 civarı suan düşüyor alım mi yapacaksın satım mi hazırdan sonda daha da yuksele bilir dugun sezonu açılır
Aslihanilhan GFOK21 benimki kuyumcu değil ama Kapalıçarşı da . Önceki gibi 410 Lara düşmez diyor . Düşse düşse 450 falan olur diyo yoksa bende kenarda olan parama alacaktım da :)
GFOK21 Safisss ozamsn biraz daha beklemek mantıklımı sence yani gram gram alıyım diyorum elimde var biraz onuda alıp saklıyım bebek geliyomköşede para sıfır
Safisss GFOK21 Hiç sorma kaç gündür kafam da benmde o var şimdi şöyle düşünüyorum 20 gün yasak var düşüş olsa da nasıl alacaz 🤦🏻♀️ yasaklardan sonra da düğünler başlayacağı için tekrar yükselecek biri akıl versin 😂
Leylaalin GFOK21 yanı alacaksan uzun vadeli yapmalısın alıp bi kaç ay sonra satacaksan paran kalsın 1 yıl bekleteceksen veya daha fazla grm olarak her ay alıp koyabilirsin
GFOK21 Leylaalin hayır ben elimden geldiğince alıp biriktirmek istiyorum dediğim gibi hiç birikim yok köşede hiç para yok ee doğum var 40 gün kaldı bebeğin masrafları olur sıkşırsam elimden kalsın bişey
GFOK21 Leylaalin benim altın hesabım var onuda sorıyom bilginiz varsa cevaplayın lütfen Bu alım satım daha once 100 200 TL ile yaptım yanı çok küçük grmlar ile Ama sanki orda kaybediyomusum gibi geliyo bana elimde altın dursa yine aynı şey sanırım değilmi
Leylaalin GFOK21 40 gün sonra veya bi kaç ay sonra bozulacaksa bence paranı köşeye derim çeyrek alsan sattığında 30 TL zararın olur
Leylaalin GFOK21 aynı şey oluyor aslında sürekli takip etmen lazım dediğim gibi uzun vadeli daha iyi olur düşer hemen grm alırsın birikir yanında para vardır dusuk gr alırsın 2022 Haziran ayında misal gr 600 olmustur satarsın
GFOK21 Leylaalin bu dediğiniz daha mantıklı Aslında bi gram alsam Birde nakit atsam köşeye oda bebek için hamdolsun eşimin işi iyi ama para hiç elde durmuyo işte. En azınsa uzun vadeli bir altın elde olmuş olur en basit gram ile baslasam Çok teşekkürler ♥️
GFOK21 Aslihanilhan ozamsn suan almak mantıklı dahaa fazla yükselmeden yazda geliyo Önceki bayanın dediği gibi düğün sezonu açılırsa tekrar yükselişe geçer