Tazeanne11111 Nesityyy çok sağol canım Allah razı olsun. Hayırlısıyla bitsin şu süreç inşallah başka birşey istemiyorum
Tazeanne11111 Nesityyy iyiyim ciğer geliştirici vurdular 2 defa. Pazartesi salı belli olacakmış canım ❤
Nesityyy Tazeanne11111 Ne demek kuzum seni anlaya bilirim ❤️🤲🏻Allah sendende razı olsun ❤️🤲🏻Sağlıkla kucagina al bebisini inşallah başka bisey düşünme sadece güzel şeyler düşün ❤️
Tazeanne11111 Nesityyy inanıyorum zaten 3 kişi çıkacağız bu hastahaneden Allah ’ın izniyle ❤ hem çok hevesli hem çok korkuyorum . Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah . ❤
Mores Tazeanne11111 haftanız iyi (bu haftada yakınımız üçüz doğurduğu ve sağlıklı dünyaya geldikleri için söylüyorum ) ciğer geliştirici de vurmuşlar erken farkedilmiş doktor kontrolündeymişsiniz siz iyi olun moralinizi yüksek tutmaya çalışın gerisi mutluluk olacak Allahın izniyle 🤗
Tazeanne11111 Mores çok teşekkür ederim moral oluyor bu söyledikleriniz emin olun 3 üz bebekleriniz hayırlı olsun 🌸🤗 yarın asıl doktor geliyormuş umarım hayırlı haberler alırız . Nst ve diğer değerler güzel gidiyor dedi