Minnos_huzur44 Hastanedeyim her hafta gidiyorum 🤪artık doktor dedi ultrason ıyi bisey değil yazık bebisine sabrediyom 3 haftada bir falan gidiyom
HasretYildirim Ceylannnnn Hamileliğimin başından beri 2 haftada bir gidiyorum. İstisna olarak 1-2 kere 3 hafta sonra gitmişimdir. 2 hafta olmasına rağmen ben bile dayanamıyorum, 31 haftalığım. Aydan aya gidenleri hiç düşünemiyorum, nasıl bekliyorlar acaba
Burcuckmk Ceylannnnn bende oyle diyordum 21. Haftada net hissettim sonrasi su gibi akti geçti 34. Haftama giriyorum yarin 😇 simdi de doğum korkusu başladı 😂 yani anlican stres hic bitmiyor
Leylaalin Ceylannnnn Bana da öyle demişti o sıra bu sayfayı keşif etmemiştim valla aklıma hiç kötü bi şey gelmiyordu kanama olmadıkça korkma dedi doktor ne kalbi durur mu bi şey olur mu hic öyle düşünce gelmedi 12 haftalık olduk bu sayfayı keşif ettim allahim dedim nerden buldum 😂 akıntı gelse kanamamı geldi diyorum hareket etmese bi şey mi oldu diyorum hop otur hop kalk derken çok şükür 31 haftalık olduk 🤲🏻 Şimdi ki düşünce suyu mu gelecek hareket azalacak mi bu oluyor diyorum hayırlısıyla günü saati gelince doğsun allahtan başka bi şey istemiyorum sağlıkla eli ayağı düzgün olsun yeter diyorum 🌸 psikolojik olarak etkilendim. Burada açılan postlardan sende etkileniyorsan fazla girmeni önermem Allah emanet sağlıklı gebelikse zaten her şey yolunda giriyor kanama olmadıkça korkma
Kuben Leylaalin Kesinlikle katılıyorum öyle sakin ilerliyordum ki postlarla karşılaştıkça dayanamayıp bakıyordum sonra ben de panik etmeye başladım. Şimdi hep karşıma detaylı postları çıkıyor girmemek için uğraşıyorum biliyorum etkileneceğim.
Ceylannnnn Leylaalin evet gerçekten ister istemez insan etkileniyor. Aslında çok rahat bir insanım ama hareketi olmadığı için şu an merak ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah siz de🌸
UralAybars0921 Leylaalin yorumuna kesinlikle katılıyorum. Psikolojik olarak çok etkileniyor insan. Her şey gelebilir başımıza ona bir şey diyemem ama sanki hepsi olacakmış gibi hissediyor insan. O yüzden sürekli girmemeye özen gösteriyorum ya da eğlenceli postları okuyorum :)
humasultan3443 Leylaalin gerçekten öyle en ufak şey okusam içim cız ediyor bende de mi öyle diyerek belirtim olsa üzülüyorum olmasa üzülüyorum dediğimiz gibi en güzeli çok fazla buralara bakmamak 😳
Leylaalin Kuben Ayy evet ya hangi hafta ne oluyorsa o çıkıyor şans gibi karşına 😂 bilmemek cahil olmak daha iyiymiş 🙈🙈
DusunceBulutu Ceylannnnn bana da öyle demişlerdi senin gibi korkudan vakit geçmiyordu başta. sonra düşünmemeye çalıştım kendimi meşgul edecek şeyler buldum 1 ay geçti. şimdi 3 hafta beklicem 16 olunca gidicem.bu sefer kendimi temizliğe vermek istiyorum ev baya aldı başını gitti. sende zihnini meşgul edecek şeyler bul
Kuben Leylaalin Eşim tuşlu telefon alacağını söylüyor. Bir tane de atari alacağım canın sıkıldıkça oynarsın dokuz ay boyunca diyor araştırma yapmayayım artık diye 😀 ama yapmıyorum artık daha sakin olmaya çalışıyorum 😀
Aysun1983 Ceylannnnn sürekli gidince bana zaman geçmiyor gibi geliyor 🙄ay da bir ilk zamanlar riskli olmayan gebeliklerde normal cnm mesela beni hep 2 hafta da bir görmek istedi geçmişte çok kayıplarım olduğu için ama ben hep 3 hafta da bir gittim 🙈çok sık olunca sonlara doğru beni çok şıktı gerçekten artık doğuma gelmek istiyorum dedim geçen salı 😁
Serpil-3 Ceylannnnn bir ay olsa kurban ol benim doktorum 6haftada bir çağırıyor pandemi var diye bişey olmaz göz açıp kapayana kadar geçer
Mrs-Turkk Serpil-3 Ceylannnnn bendee eşimeee aynı şeyi söylüyorum ben onu sabah akşaam dinlerim diyorum😂😂
Humanur2021 Ceylannnnn dayandığımizi kim söyledi 🤣 valla bende ilk haftalarda başlamıştım niye ayda bir çağırıyor ben bebeğimi görmek istyrm o zamana kadar birşey olursa diye ki Allah göstermesin 🤲. Zor ederdim 1 ayı şimdide ayda 1 oluyor hala zor geçiyor 1er gün arayla gitsek ne olur sanki sbdh🤣🤣 ama dediğin gibi hareketlerini tekmelerini hissedince biraz olsun rahatlıyorum suan 🥰
Muciiizemm Ceylannnnn ne alaka muayene etmesi lazim tabikide Bi bakması lazım sonuçta 8.3 sün yani kalbini kontrol etmesi lazm bana biraz tuhaf geldi doktorunu mu değiştirsen. Acaba bende dayanamıyorum gidiyorum 15 günde bir ama bakıyor doktorum yani herşey yolunda diyince rahatlıyor insan sonuçta içinde ki bir can kalbinin ritimleri bile önemli
Ceylannnnn Muciiizemm evet şu an daha küçük olduğu için merak ediyorum zaten kapıdan çevirdi valla ellerim bomboşşş yüreğimde bir sızı😂şansımı başka doktorda deniycem
humasultan3443 Kuben sanırım en son öyle yapmamız lazım artık deli gibi oram ağrı bakıyorum buram sancıdı bakıyorum 😂😂 şaşırdık iyice yahu