aysenturna Fatih123 jimerde bora beye gidiyorum ama sanirim emre beye gececegim bende siz kac haftalik hamilesiniz biraz doktorun tutumlarindan bahsedebilir misiniz😊
YavuzunSelini Fatih123 Esentepede Nese hanimdi doktorum dogumumu ona yaptırdık ve cok memnun kaldık 😊
Duyguhan Fatih123 esente hastahanesi gon doyuran ama hic memnun degilim cifte standartli bi kadin hamileligimde tek sinir bozan sey diyebilirim ozele gec gittigimiz icin degisme sansimizda sifirlandi malesef
GecesMom Bende jimere bora beye gidiyorum aysenturna neden doktor değişimi düşünüyorsun merak ettim 😊
Fatih123 Bende ilk hafta bora beye gitmiştim sonra hep emre beye devam ettim.ilk başta çok ilgili nelere dikkat edeceğini çok fazla kilo almamayı söylüyor gerektiğinde çağırıyor içeri girdiğinde bi 15dakka görüşüyor ben şuanda 15haftalığım haftaya konrolüm var ayrıca birşey çıkmadığı sürece normal yanlısı bi doktor seminerleri oluyor ama ben daha katılmadım
Fatih123 Duyguhan doktor değiştirme şansınızda mı yok kötü olmuş ya dediğiniz isim yok öncedendi galiba
Kmelikem Esmaaa muayenesi sigortalıya 100 tl Doğumda normal için 2.000 sezeryan için 2.500 fiyat verdiler
aysenturna GecesMom yeni gördüm mesajı. Artık Bora beye devam etmiyorum kendisini kötüleyemem Bora bey de kendisine göre iyi bir doktor ama Emre beye daha öncesinde gitmediğim için pişmanım 😊
Kmelikem Fatih123 muhasebeye gidip görüşüp imzalı fiyat için size kağıt veriyorlar fiyatlar değişse de siz bundan etkilenmiyorsunuz size yazdıkları fiyat geçerli oluyor.
GecesMom aysenturna açıkcası bende merak ediyorum emre beyi bigün mutlaka gidicem 😅 doktorla anlaşabilmek çok önemli canım çok sevindim senin adına ☺️