Mom094 Bı süreçte mutlaka okunması gereken sizin çok beğendiğiniz anne bebek kitabı önerini var mı acaba. Ben şu dört kitabı almak istiyorum. Otuz milyon kelime. Geliştiren anne baba, bir annenin doğuşu, anne beni tanıyor musun ?
edaezgi34 Mom094 ben de bi tavsiyede bulunayım konuşki dinlesin dinleki konuşsun harika bir kitap her ebeveynin okuması gerekir Yenidoğanlar için değil 1 yaş sonrasında uygulanabilirliği var yalnız önden okumakta fayda var bence
Sumc Mom094 banu çiftçinin hamilelik kitabı var o da çok güzel hafta hafta anlatıyor. Ben çok severek okuyorum her haftamı
Mom094 edaezgi34 şu an yenidoğan için biraz kendimi geliştirsem daha iyi olacak. 😊 o kitabı da aldım listeme mutlaka okuyacağım
Mom094 buiyimi zaten bu kitap doğumun sonlarına doğru okunması gereken bir kitapmış bebeğin ilk üç aylık dönemi anlatılıyormuş 😊
Mom094 Happyasya az çok araştırmalarıma göre bilinçli bebek, harika haftalar, mahallenin en mutlu bebeği, geliştiren anne baba, otuz milyon kelime, anne beni tanıyor musun ? Kitaplarını baya iyi yorumlar okudum almayı düşünüyorum . Size de tavsiye olsun 😊
Happyasya Mom094 kesinlikle alınmalı diye düşğnüyorum bende çok teşekkürler faydalı oldu benim için 🙏